Varde IF er tilbage i 2.division – og klar til en ny omgang på Høje Bøge

1

Siden 2008 har Varde kun sluttet bedre os en enkelt sæson, og året efter røg de ud…

8 kampe er det blevet til mellem FC Svendborg og Varde IF i 2.division siden 2008/2009. Desværre for Varde måtte de sidste år en tur ned i Danmarksserien, hvorfra de flot har kæmpet sig tilbage til divisionen. Nu er de tilbage og klar til en ny omgang på Høje Bøge på søndag.

Til opgøret håber vi selvfølgelig at se en masse tilskuere på tribunen fra kl. 12.00, så i kan hjælpe med at varme vores egen spillere op, og byde rigtig pænt velkommen til holdet fra Varde, inden vi også skal ønske dem en god tur hjem. Det gør ikke noget at vores gæster kan huske os til næste gang de skal til Sydfyn.

En hjemmesejr er på sin plads

Før denne runde ligger FC Svendborg på en 12.plads med 7 point, som alle er hentet på fremmed græs. Det vil glæde os at drengene begyndte at trække point i land på hjemmebanen. Men det kan jo allerede komme på søndag.

Med en sejr over vardeholdet kan vi også med et slag lukke det hul som mandskabet har skabt til os på 3 point. Varde ligger lige foran os med 10 point mod vores 7.

Fra vores plads som nummer 12 er der pt. kun 3 point op til nummer 4, Jammerbugt FC, som vi stjal point på udebane i første runde. Så med godt spil på søndag og 3 point på hjemmebane vil det hele begynde at se fornuftigt ud efter 7 runder af den nye sæson.

Yderligere skal vi som hold og publikum også op i gear, da vi allerede tirsdag får besøg igen. Her kommer Kjellerup, som er en anden oprykker, på besøg på Høje Bøge, i pokalturneringen. Vi håber på en god opbakning til kampene og satser på at resultaterne vil ende i en orange fest.

FC Svendborg – Varde IF

I en meget kort version ser fodboldstatistikken således ud.

Kampe siden 2008: 8 kampe

FCS: 19 mål
Varde IF: 13 mål

FCS: 17 point
Varde IF: 6 point

Nuværende spillere der har scoret:
Anders Staldgaard, Jonas Hvilsom, Kenneth Andersen