OPTAKT: 2.runde

2-runde-web

Skærtorsdag kl. 13.00 møder vi topholdet Skovbakken, på Vejlby-Risskov Stadion.

‘Når vi møder Skovbakken bliver det altid uafgjort’, sagde holdleder Leif Hove Pedersen, ‘altid’, gentog han to gang, efter lørdagens nederlag mod Avarta, da han så frem mod næste kamp, der allerede afvikles skærtorsdag, d.24.marts.

Sidst vi spillede mod Skovbakken blev det ganske rigtigt også uafgjort 1-1, efter vi havde været foran frem til det 75.minut.

Selvom 3 points er det bedste vi kan få, skal vi måske være godt tilfredse, mod topholdet, hvis vi på udebane er sikret uafgjort og 1 point, som Leif Hove forudser, da vi allerede ved at vi fortsat er foruden sidste sæsons målscorer mod Skovbakken, Jesper Mikkelsen, forsvarsklippen Joey, samt Bakary og Thorup, der begge kom tilskade i lørdags, mens Andreas Dyhr ej heller har været i kamp endnu, dette forår.

Før morgendagens opgør har cheftræner Julian Johnsson bebudet mere mandfolke-kamp på banen, alle 90 minutter, så vi ikke ender med at se dumme ud, med et stort nederlag, som mod Avarta i lørdags – og det bliver nødvendig mod Skovbakken, der i deres første runde kom flyvende fra start og slog AB Tårnby med 4-0.

 

Næste kampe

2.runde
Skovbakken – FC Svendborg
Torsdag d.24. marts, skærtorsdag
Kickoff: 13.00
Vejlby-Risskov Centret

3.runde
Kolding IF – FC Svendborg
Mandag d.28. marts, 2. påskedag
Kickoff: 15.00
Kolding Stadion