Træningskamp mod Næsby d.14.marts kl.12.00

1

I morgen lørdag klokken 12.00 er der kick off på Hellegårdsvej mod Næsby.

FC Svendborg spiller anden sidste træningskamp før vi endelig og atter skal spille om point i 2.division vest. Det handler om den lykkelige overlevelse og kampen mod den forbandede nedrykning.

Pt. ligger vi nu nummer 9 i ligaen. Det er helt sindssygt, at der kun er to pladser og et point ned til nedrykningsstregen. Tilgengæld har vi også kun to sejre op til 3 pladsen. Men sådan er det i år, da DBU smider 6 hold ud af divisionen og ned i danmarksserien, så 2.division får 12 hold, ligesom Superligaen og 1.division. Siden Svendborg rykkede op i 2.division tilbage i 2008 har der været 16 hold i rækken. Så det handler seriøst om overlevelse for byens, og hele egnens fodboldhold.

Derfor bliver det spændende og utrolig interessant at følge den nye træners hårde og intense arbejde med de unge spillere han har inddraget i truppen, og den faste stamme fra efteråret. Vi har samtidig nogle utrolig erfarne spillere, der har sørget for vores plads i rækken siden 2008, hvor Julian Johnsson i sin tid selv var med til at rykke holdet fra danmarksserien og op i 2.division. Den gang var han anfører, nu er han træner.

Morgendagens modstandere, Næsby, ligger for deres eget vedkommende, desværre, under nedrykningsstregen, 5 point efter os.

Man må forvente at Næsby er helt oppe at ringe over deres chance for at overleve i rækken, hvor vi møder dem igen, om ægte point, på udebane d.16.maj.

I efterårets opgør var vi selv med til at sende Næsby ned på deres plads under stregen, da vi hjemme på Fynske Bank Arena – Høje Bøge slog dem 1-0.

 

 

De to sidste træningskampe spilles på Hellegårdsvej

Vi håber selvfølgelig at se en masse af vores fans og trofaste følgere ved træningskampene, så i også får set de nye spillere lidt an, før vi mødes på stadion d.29.marts, mod FC Sydvest.

Det koster ikke noget at se træningskampene.

 

FC Svendborg – Næsby
Lørdag d.14.marts kl. 12.00

 

FC Svendborg – Kolding Boldklub
Lørdag d.21.marts kl. 13.15