TRÆNINGSKAMP: Kolding IF 8 – 0 FCS

kolding-6

Vigtige lærepenge for truppens bredde mod et Koldinghold, der skal slås om oprykning til 1.division, dette forår

Jesper Jensen efter kampen

Vi stillede i dagens kamp med de bedste spillere vi havde til rådighed på dagen. Med fravær af 8-9 forventelige førsteholdsspillere, var det muligheden for at se nogle andre an. Det bragte en bred trup af især vores yngre drenge i spil, mod Kolding, som jeg allerede udtalt i aftes, ville blive en svær modstander at være oppe mod. Det må siges at holde stik.

Undervejs forsøgte vi at holde fast i vores egne planer. Men vi havde dog mest travlt med at måtte forsvare os mod Koldings erfarne, hurtige og boldsikre spillere, der stressede os i hver eneste aktion, alle 90 minutter. Alle der elsker fodbold kender den elendige følelse, hvor man bare kigger på uret og tænker, fløjt nu af for fanden, dommer. Sådan må spillerne have tænkt, men forsøgte alligevel at holde skruen i vandet.
Som i sidste uge, må jeg give en stor cadeau til alle spillere i orange, for at kæmpe hele vejen til sidste fløjt og gøre det bedst mulige på dagen, men Kolding var virkelig stærke. Efter kampen måtte jeg også minde alle spillere om, at det ikke er Kolding IF vi skal ud og måle os med – men at dette var en klar opvisning i, hvad der skal til, for at ligge i konkurrencen om oprykning til 1.division.

Det er muligt at det havde været en helt andet kamp, hvis vores unge drenge havde haft flere af vores af de rutinerede førsteholdsspillere omkring sig, som er vant til at begå sig på det lidt højere niveau og allerede har en masse indbyrdes rutiner og aftaler på rygraden, når kampene også foregår så højt et tempo. Mange af disse spillere var ikke med i dag – og i løbet af sæsonen vil vi både karantæner og skader med høj sandsynelighed forekomme, så dagens prøvelse var nogle vigtige lærepenge.

8-0 er sgu ikke sjovt, men dog fair nok efter dagens kamp. Der var ikke noget at gøre. Indstillingen til arbejdet er godkendt, selvom vi måtte halse efter. Vi har selvfølgelig nogle situationer med hjem, som vi skal arbejde mere med de næste 6 uger før turneringen går i gang – og det kan vi jo allerede tage fat på på torsdag, hvor vi spiller den næste træningskamp. Så vi er slet ikke i kulkælderen. Nu hviler vi ud i morgen, hvor det er søndag og så klør vi på med træning igen, allerede mandag.

 

Næste træningskamp
tr-3

Se kampprogrammet her