TRÆNINGSKAMP: Kolding IF 3 – 1 FC Svendborg

1

Spændende fremgang

I dagens træningskamp mod Kolding IF havde vi stadig flere af vores faste divisionsspillere ude. Et par med afsluttende ferie og et par med skader som lige skal overståes, før turneringen starter op.

Ude var idag: Andreas Dyhr, Jesper Mikkelsen, Kenneth Andersen, Bakary Bojang, Jonas Hvilsom.

Dagens startopstilling: Anders Michelsen (på mål), Mathias Hansen, Casper Kruse, Rasmus Friis Andersen, Kasper ‘Joey’ Johansen, Maad Aziz (ny spiller), Anders Hjort, Anders Staldgaard, Theis Holm Christensen, Jonas Thorup, Tais Andersen.

Koldingholdet var også en smugle ferieramt, men sådan er det desværre for holdene, pt. Men banen var godt vandet, og de to hold stod klar til kickoff som planlagt 11.00, på Kolding IF’s flotte stadion.

På bænken havde vi i dag 4 mand, som i løbet af kampen alle kom i ilden. Her iblandt var den eneste fra den faste divisionstrup Alexander David Jiménez, der i 2.halveg kom på banen og viste sig meget farlig, med sin speed og hans initiativer. De tre resterende reserver var unge gutter fra Jesper Jensens 2. hold. Alle fire spillere kom på banen i løbet af 2. halveg, og der blev ikke scoret mod os, mens de var på banen.

Et par af dagens livetweets:

Efter 35 minutter på den regnglatte bane glider Kolding gennem vores midtbane og får scoret til 1-0.

Gult kort til Kolding. Joey flæskes i vores forsvar. Han humper nu. 5 minutter til pause.

2. halveg er få minutter gammel. Målmanden åbner ved forreste stolpe og Koldings angriber ligger den hårdt og fladt ind bag ham. 2-0

FCS kombinerer sig igennem og Tais Andersen scorer til 2-1

Der er gået 10 minutter af 2. halveg og Kolding øger til 3-1

Næste træningskamp

Næsby – FC Svendborg
Spilles i Næsby
Onsdag d. 29. juli

Kickoff: 18.30