TRÆNINGSKAMP: FCS 5-1 Højfyn

IMG_0851

VI er klar, siger Jesper Jensen

Cheftræner Jesper Jensen har sendt os denne opsummering af forårets sidste træningskamp, mod danmarksserieholdet, Højfyn.

Solen skinnede over Hellegårdsvejs bane 2, som lagde græs til optaktens sidste test.

Spillet på græs gælder om det samme som på en kunststofbane, men spillet bliver spillet på en lidt anden måde. Det var vi klart bedst til i dagens test, som blev vundet med 5-1.

De første 20-25 minutter var ganske lige og der blev givet og taget af et godt hjerte fra begge hold. Vi får derefter overtaget og er stærkere end Højfyn i resten af kampen.

Rasmus Skovgaard bragte os på 1-0 på et flot hovedstød, og fik dermed bevist, at det også er en disciplin han mestrer, efter han de første kampe allerede har vist hvordan han taler, med støvlerne på.

Vi kommer på 2-0 på et hjørnespark, hvor Mads Bertelsen flot hopper over de andre og header læderet i kassen. Den stilling hold til pausen.

Vi koger et øjeblik i starten af 2. halvleg, hvor en blanding af en clearing og en flot fremlægning fanger os lidt i ubalance og Højfyn får reduceret til 2-1. Vi lader os dog ikke kue, og den finurlige Humlegaard fandt endnu en gang vejen til netmaskerne, hvilket han har gjort flere gange i denne opstart.

Målet til 4-1 står der Magnus Schou på. Angriberen fra Langeland lavede et godt indhop og hamrede bolden i nettet via overliggeren efter en flot improviseret frisparksdetalje.

Humlegaard lukkede festen med sin anden scoring i kampen og gjorde det til slutresultatet 5-1.

Det blev en kamp, hvor de dyder vi prøver at fremelske, igen blev udslagsgivende.

Vores maskinrum med Mørch, Theis og Jeppe var alle fremragende og fylder rigtig meget. De får sat sig igennem og give gode vilkår til vores øvrige spillere.

Vi fik tanket den sidste selvtillid inden det gælder VSK Århus på lørdag. Vi er dog velvidende om at det bliver en lidt anden størrelse, og at vi på ingen måder kan slække på disciplinen eller løbevilligheden.

Jeg vil vurdere, at hvis spillerne har den samme vildskab og ærgerrighed, så bliver vi ikke sjove at møde, hverken for VSK Århus eller nogle af de andre hold – vi er klar!

Game on!