Træningskamp: FCS 0 – 3 Dalum

1

Årets første træningskamp, med flere unge spillere på banen, godkendt.

Sort på hvidt, ser et 0-3 nederlag ikke godt ud. Slet ikke i den første træningskamp, efter et skidt efterår, hvor vi endda både slog netop Dalum med 4-0 og spillede uafjort 1-1, mod dem.

Til forskel fra de to sidste kampe mod Dalum, i 2.division, stillede FCS trænerteam i dag med trup uden 9 af vores faste spillere fra 2.divisionstruppen.

Dette gav trænerteamet plads til at spille med flere af afdelingens unge første års senior / U19 spillere. Dem sad der flere af på bænken, som i løbet af kampen kom ind og kæmpede hårdt, viste deres tekniske snilde, spilforståelse og gå på mod.

7

Et af vores svage punkter gennem efteråret har været dødbold. Dette var igen vores akilleshæl, hvor Dalum efter 10 minutter og efter godt 30 minutter bragte sig foran, efter to hjørnespark. Målet til 0-2 var en bold der i forvirring fløj i nettet, som et selvmål, fra vores egen nummer 9, Bakary Bojang.

9

Cheftræner, Julian Johnsson bad i pausen spillerne om ikke at fokusere på de to dødboldsmål, men istedet på de gode takter der også var fulgt med. Flere gode opspil, samspil og fortsætte med at presse og holde fart i bolden.

8

Gennem 2.halveg løftede Svendborg niveauet og kom til adskillige chancer, og fik presset Dalum til at give os et hav af hjørnespark. Desværre var det en dygtig Dalumspiller, der efter et presspil til sidst fik overlistet Anders Michelsen i målet. Undervejs i kampen havde Michelsen på stregen flere gode redninger. I en enkelt situation parerede han på 20 sekunder 3 afslutninger fra Dalum, da bolden hvergang røg ned for en dalumfod i feltet.

610

Næste weekend deltager truppen i mini-turneringen Albani CUP.

Læs mere om Albani CUP her