TRÆNINGSKAMP: FC Svendborg 4 – 1 Kolding IF

fcs-kif-4-1

Dagens kamp mod kolding blev en positiv oplevelse for de trofaste FCS fans som var troppet op på Hellegårdsvej, for at se holdets aktuelle form an.

Kampen startede meget lige og de første 10 minutter bølgede spillet frem og tilbage, mens Kolding IF dog var de mest aggressive.

Fra minut 10-15 tog en vis herre dog fat i de orange spillere og på fire gennemført gode omstillinger stod der pludselig 4-0 til hjemmeholdet.

Målene sat ind af Jesper Christiansen, Kenneth A, Jonas Hvilsom og Bakary Bojang.

Dermed var kampen reelt afgjort og resten af første halvleg kunne de orange godt have øget føringen. Specielt Jonas Hvilsom voldte Kolding forsvaret problemer, men den sidste skarphed manglede…

Kort før pausen fik KIF reduceret på et flot skud fra kanten feltet, hvor Anders Michelsen i denne situation var chanceløs i Svendborgmålet.

I pausen blev en godt spillende Bakary Bojang taget ud og erstattet af den “genkommende” Jonas Thorup, som blev smidt helt på top med Jesper C lige bagved.

fcs-kif-4-1-tavle

Kampens anden halvleg blev en lidt rodet affære, med mange udskiftninger og få chancer. Derfor sluttede det hele også med en fortjent FCS sejr på 4-1. En sejr som blev grundlagt med en god første halvleg.

Igen i dag var vores trup ramt af mange afbud, på grund af skader og vinterferie, i alt 7 mand. Der er en speciel stor ros til de helt uprøvede kræfter i forsvaret og deres tilgang til opgaven.

Dagens start 11’er:

Anders Michelsen

Gustav Dzimescka – Mathias Hansen – Tobias Dumanski – Fabrice N’dong

Munk – Stalle – Hvilsom – Bojang – Kenneth A

Jesper C.

Efter pausen kom følgende spillere i kamp:

Jonas Thorup – Ervin Sarvan – Nikolaj Mørck – Kenneth Rasmussen og Maad Aziz.