TRÆNINGSKAMP: FC Svendborg 2 : 0 Otterup

20

Foto: Kenneth Andersen i sommers ved træning

Årets bedste målmand erstattet af reserve

Som vi fortalte i optakten til lørdagens kamp mod Otterup, er vores mand med nummer 1 på ryggen blevet udråbt som årets målmand i 2.division vest, på fodboldportalen Ligabold.dk.

Hvis du lørdag var taget ud for at følge vores faster målmand i feltet, Andreas Dyhr, så ville du blot have set ham stå på sidelinjen, da han desværre er skadet. Men herfra var han flink til at give os et referat af kampen han så. Stalle og Jesper Mikkelsen også venlige og har knyttet nogle ord til kampen.

På mål havde vi i stedet Roberto Ferrandino i alle 90 minutter.

Kampreferat af Andreas Dyhr

Det var en fin kamp hvor vi fik prøvet at spille med Christian Bannis på midtbanen og Sandro fik sin første kamp, i opstarten, fra start. Vi producerede rigtig mange chancer mod et ikke særlig godt Otterup hold. Kenneth lavede et fremragende mål og vores gamle mål-helt Gary viste at han stadig kender vejen til målet. Vi spillede uden undertegnede, Joey, hans storebror (red.: Thomas Vindelev, som er ny mand i truppen) og Hvilsom, så alt i alt ligner det at bredden er i orden. Nu skal vi bare have den sidste skarphed på plads. Dette har vi heldigvis en måned til.

Kampreferat af Staldgaard og Mikkelsen

Vi styrer kampen i dag. Især i første halvleg hvor vi har rigtig mange store chancer, hvor vi bør score. Det bliver dog kun til et enkelt og meget heldigt mål, ved Kenneth Andersen. Dette er ironisk ment, det var et rigtig godt mål :-). Vores presspil fungere godt og vi står godt i kæderne, men vi mister desværre stadig mange dumme bolde idag. Overordnet ser man igen i dag at vi har løftet vores bundniveau.