TRÆNINGSKAMP: Dalum 2-1 FCS

1

Første træningskamp viser Jesper Jensen, at der er rigtig meget at komme efter. Både på banen og på sidelinjen.

FOTO: Tilsendt fra sidelinjen af Martin Lassen

Jesper Jensen: Dette var min første kamp (træningskamp) i spidsen for FC Svendborgs første hold – og jeg er aldrig glad for at tabe. Det er jeg heller ikke i dag, men jeg er slet ikke så bitter over dette nederlag, som jeg plejer at være, når jeg taber og det er ikke kun fordi der i dag er tale om en træningskamp, for alle kampe er vigtige for os, i vores opstart.

Vi taber 2-1 efter at have været bagud 2-0 mod Dalums hold, der på papiret ligner det hold som de spillede med i efteråret, og også kommer til at spille med i dette forår, hvor de skal spille med i oprykningsspillet. Jeg ved hvordan holdet plejer at spille, så dette havde vi sat taktikken efter.

Vores hold i dag blev besat med 5 af vores kendte spillere, som var Kenneth Rasmussen, Fabrice, Humlegaard, Nicolaj Mørk og Joey. Yderligere havde vi en række af vores prøvespillere, U19 og sidste års faste ansigter fra Serie-1 med, og det var virkelig opløftende og spændende at se dem gå på banen med så højt et niveau.

Alle gav den alt hvad de havde i sig, i alle løb og for hinanden. Det er ikke for sjov at vi hele tiden fokuserer på at løbe ekstra meter, at tackle hårdere og det hele blev gjort i højt tempo. Derfor var det alt i alt ikke et så frygteligt bittert nederlag.

Verdensklasse på sidelinjen

Når jeg tænker på at det i dag var en kold lørdag med kickoff kl. 11.15 i Dalum, så var det jo 100% verdensklasse, at der mødte 6 mand op i orange trøjer, med tromme og hele pivtøjet for at heppe og hjælpe vores nye spillere frem på banen. Vi har noget unikt her, på Sydfyn, som vi bare have til at vokse.

Samtidig var hele den sportslige stab, sportschef, andetholdets træner og U19 træneren, samt flere familier og bekendte til både nye og gamle spillere også alle dukket op, for at overvære kampen og se med af ren og skær interesse og nysgerrighed.

Så selvom vi ikke vandt, så synes jeg at denne første optræden bød på så meget positivt, at jeg alligevel er ok tilfreds.

Næste trænigskamp:

Se kampprogrammet her