Trænerskifte før sæsonens sidste 4 runder

1

FC Svendborg stopper samarbejdet med Cheftræner Julian Johnsson

Efter 2 kampe mod AB Tårnby og Kolding som reelt kunne have sikret endnu en sæson i 2. division, er vi nu kommet i en situation, hvor vi er i klar nedrykningsfare, selvom vi endnu ikke har været under nedrykningsstregen dette forår.

Vi har vurderet at der skal noget ny luft til for, at spillerne kan rejse sig og skaffe de nødvendige points i de sidste 4 kampe.

Det er divisionsholdet tidligere cheftræner Kurt Hansen, der skal stå i spidsen for holdet frem til sommerferien.

Assistenttræner Michael Nielsen har samtidig bedt om at blive fritstillet, hvilket han efter omstændighederne har fået lov til.
FC Svendborgs Formand Adam Ringsby-Brandt udtaler:
“Vi har været rigtig glade for Julians arbejde for klubben, og der kan ikke sættes en finger på den indsats Julian har ydet for klubben. Det er dog vores opfattelse at der skal ny luft og energi til på sidelinjen for at flytte holdet ud af den onde cirkel vi har været i i en række kampe.
Julian er en rigtig klubmand og vi er kede af at være i en situation, hvor vi må afbryde samarbejdet, da det ikke er alene er Julians ansvar men alle på og omkring holdet, der skal steppe op i de sidste kampe.
Holdet er uden tvivl stærkt nok til at bære igennem og fornyet energi vil bringe os på rette spor igen i de sidste kampe.

Vi er overbeviste om, at Kurt Hansen kan løfte den opgave med den rutine han har.”
Julian Johnsson udtaler:
“Jeg vil gerne takke spillerne, klubben og alle dem rundt om for en god men til tider hård tid i klubben. Lige nu er jeg ærgerlig og skuffet, da jeg har en stærk tro på, at vi kunne have klaret den ligesom i sidste sæson. Når det er sagt respekterer jeg selvfølgelig også klubbens beslut ning og håber og ønsker, at vi klarer overlevelse igen i år, da mit hjerte banker videre for klubben”.