To interviews fra Diablo med Kenneth Andersen og Anders Hjort, efter pokalsejren over Kjellerup

1

Hør de to interviews her.

Efter den anden flotte opvisning på kun tre dage mener reporteren med rette at vi mangler nogle mål. Ellers synes han holdet spiller fantastisk, hvilket de også har gjort. Yderligere ser han frem mod næste kamp, søndag på udebane mod Thisted.

 

Anders Hjort:

Assistenttræneren fortæller om hvordan holdet nu har fået rettet op på holdets aftaler og igen kommer frem til utrolig mange chancer. Han er selvfølgelig ærgerlig over at der ikke scores på dem alle, men det kan man jo heller ikke. Thisted er en svær modstander på udebane, men Hjort mener med de tilbagevendte takter at FCS godt kan gøre sig gældende i kampen mod Thisted.

 

Kenneth Andesen:

Midtbanespilleren kan også sagtens se at holdet brænder alt for store chancer. Men han er glad for den tilbagevendte defensive organisation fra Carstens første halve år som træner, der nu lukker de andres spil ned. Det er også herfra det flotte spil og de mange chancer starter. Kennet husker tydeligt at sidste kamp i Thisted var en sejr, så minderne om udebanen der oppe er ikke slemme. Næste modstander i pokalen håber han bliver et top hold fra Superligaen.