TESTKAMP: Kolding IF vs FC Svendborg

1

Lørdag drager de orange drenge til Kolding

Sidst vi mødte Kolding IF var også på udebane, og hvilken festdag. Vi overmachede de blå-hvide totalt og vandt med hele 1-5. Det var en af vores sjældne sejre i efteråret. På trods af den nye struktur for 2.division fremadrettet, er vi ikke kommet i pulje med Kolding til denne sæson. Kolding hører selvfølgelig til den jyske pulje, hvor vi møder tre odensehold og fire andre, øst for Storebælt.

Midt i sommeropstarten spillede vi sidste weekend den første træningskamp mod den seneste sæsons oprykningskandidater fra Marienlyst. De var i fuld firspring og satte os på plads med 1-4, ude på Hellegårdsvej.

Som i lørdags har vi stadig de altid farlige, hurtige og rutinerede offensive spillere Jonas Hvilsom og Bakary Bojang på ferie. Dette kunne også ses og mærkes mod de stærke drenge fra Marienlyst. Samtidig var vores faste midtbanemand Kenneth Andersen heller ikke med, på grund af en skade, som han heller ikke er fri fra, på lørdag. Så igen bliver det en hård fight, for drengene at stå rigtigt på banen og løbe de rigtige mønstre og holde luften, når vi fra start må stille med nye mand på både banen og udskiftningsbænken.

Dermed bliver det spændende at se hvordan de to trænere, Julian Johnsson og andenholdstræner Jesper Jensen vil stille til kampen, lørdag.

Siden nederlaget i lørdags har alle mand hvert fald givet sig 100% på træningsbanen, høj som lav, for alle ved hvad der gælder. Om 3 uger har vi både spillet de 2 første divisionskampe og en pokalkamp.

 

TESTKAMP:
Kolding IF – FC Svendborg
Lørdag d. 25. juli
Kickoff: 11.00