Superliga-stemning

fcs-mitsvendborg-2

Sydfyn skal i Superliga-stemning

Vi ved der findes tusindvis af fodboldfans på Sydfyn, der følger sine favoritklubber i Superligaen, Premiere League, Bundesligaen, Serie A eller La Liga…

Mange følger også små skøre hold, der med tiden er rykket en eller to rækker ned, som ikke så mange kender til – og alle ens venner driller en, når holdet har tabt, igen igen. Sådan er fodbold, det er fantastisk – og sådan skal det være.

Derfor tror vi også på, at vi sammen kan få en fed stemning op og stå omkring den lokale klub, på stadion, her på Sydfyn. Her kan vi alle mødes lige meget hvilke andre klubber vi støtter. Her kan vi enten gå, køre eller cykle hen, på 30 minutter. Her kan vi selv stille os sammen med gode venner og bekendte, gamle kollegaer, skolekammerater og naboer. Vi kan endda være med til at præge spillet på banen, ved at bakke holdet op, som de gør i alle de kampe vi sidder og ser på tv.

Et stadion er et sted hvor man mødes og skaber de fællesoplevelser og minder, som man vil have brug for at tage med sig resten af sit liv, som fodboldfan. Og er man er ikke til fodbold, så er stadion stadig det perfekte udgangspunkt for at mødes med venner og bekendte før aftenen bryder løs. Uanset hvad, så tror vi at alle vil smide hænderne i luften, synge og vælte rundt i glæde, når den dag kommer… den evige drøm, at Sydfyn rykker op i den rigtige Superliga.

 

Hvis det igen skal koge når modstandere fra hele landet kommer til Sydfyn, så mangler vi bare at du kommer og bakker op.

Vi håber du tager en stor stak venner eller din familie med, jo flere på stadion desto bedre. Fodbold er fællesskab og alle er en del af kampen.

Vi åbner altid portene til stadion en time før kickoff, hvor vi har drikkevarer til halv pris, så i kan komme i stemning til kampen og varme op til kampen, mens spillerne gør det samme.

På stadion har vi en hel stak flag, som alle må låne og vifte med, så modatanderne kan se, at det ikke kun er de 11 på banen de er oppe mod, men at publikum også ønske at se dem tabe.

I vores fanbod kan du købe sort-orange halstørklæder og enkelte andre former for merchandise, som folk ude i byen også kan se man er i superliga-stemning.

Læs også

Happy Fan Hour