Stalle skifter til Dalum

stalle-1

Chok over Sydfyn. Efter 10 år med fodbold på Hellegårdsvej og Høje Bøge, forlader Anders Staldgaard FC Svendborg.

Netop nu, hvor vi for første gang i en årrække, satser på at køre mange flere lokale kræfter ind omkring 2.divisionsholdet, meddeler Anders Staldgaard, at han ikke vil spille i den Sort Orange Spillerdragt, dette forår. Anders skifter til Dalum.

Uden tvivl er dette et tab der kommer til at gøre ondt, da Anders i sig selv udgør det der indikerer FCS. Helt tilbage i sæsonen 2007/2008 var Anders med til at rykke Sydfyn fra Danmarksserien til 2.division – og har derfor været med fra første fløjt, i den orange trøje. Med over 270 kampe for FC Svendborg, i 2.division, besidder Anders en utrolig stor erfaring, han er en sand fighter og altid i godt humør. Derfor ville alle Anders mange kompetencer, både på og omkring banen, have været til stor gavn og nytte, for det nye setup, som vi ligger ud med i klubben. Derfor er vi alle, fans, medspillere, trænere, ledere og den sportslige stab kede af at se Stalle gå til en anden klub.

Men hvorfor skifter han?

Kort og godt indikerer Anders, at han i løbet af den forgangne sæson har fået nok af ledelsen i FC Svendborg. Han håber og tror på at alt i og omkring klubben både kan og vil blive bedre, når han kigger fremad, men den måde klubben har været drevet på de sidste mange sæsoner har tappet ham for energi.

“Lige nu skal jeg bare ud have lidt frisk luft og så må jeg se tiden an”, siger Stalle og fortsætter. “Hvad der sker til sommer ved jeg ikke – hvem ved, måske jeg vender tilbage til Sydfyn. Men, jeg er jo heller ikke helt ung længere”.

Uanset hvor Stalle flytter hen, så vil han altid være en stor mand på Sydfyn.

 

Stalle Videoer

De medrejsende fans synger Stalles sang, efter nederlag i Middelfart

Stalle er den største af dem alle
Ham som alle pigerne vil knalde
Stalle er halvanden meter høj
Han har de største Sort Orange løg

 

Da sejren kom i efteråret sang holdet dobbelt sejrssang

 

Stalle skal rydde bolde op, fordi han er bedre til at ramme målet – end til at ramme overliggeren.

 

Stalle er altid tæt på karantæne.