Stalle forlænger aftale til nytår 2016

anders-staldgaard-II

Anders Staldgaard forlænger med FC Svendborg

Tilbage i 2007 kom Anders til S.f.B danmarksseriehold og var med til at rykke holdet op i 2.division, hvor både han og FC Svendborg siden har været fast inventar.

Derfor vil han også som klubikon, indpisker, kammerat og publikumsyngling også være savnet, hvis han pludselig ikke var at finde på banen. Derfor har vi alle holdt vejret, de seneste uger, hvor Anders har overvejet situationen for efteråret.

Efter sine overvejelser har Stalle sagt ‘ja’ til en forlængelse af sin aftale, frem til nytår 2016.

Artiklen fortsættes her under…

… artikel fortsat

Stalles spekulationer har gået på det tidsforbrug han skal afsætte til fodbolden i hverdage og weekender, kombineret med at han også har en planlagt udenlandsrejse, om et par måneder. Anders ser selvfølgelig frem til sin rejse, men ved så også at han i den samme periode må svigte truppen når den tid kommer…

Men, Anders siger lige ud, at han uden tvivl synes at der sker nogle rigtig spændende ting omkring klubben lige nu, som han utrolig gerne vil være en del af det næste halve år.

Så første gang Stalle og resten af holdet kan trække i sæsonens nye Sort-Orange spillertrøje fra Nike, bliver lørdag d. 6/8 2016, på hjemmebane, i sæsonpremieren mod Greve.

 

Se kampprogrammet:

Træningskampe, turneringskampe og pokalkampen mod FC Fredericia