Staldgaard roser fans

22-AndersStaldgaard

Undskyldning til fans og radiointerview fra Diablo

Efter Odderkampen skriver midtbanespilleren, Anders Staldgaard, på klubbens interne facebookvæg, at han synes opbakningen fra tilskuerpladserne var rigtig rigtig fin og betegner opbakningen som noget af det bedste i lang tid.

Staldgaard forklarer at skuffelsen blandt spillerne var så stor, da kampen blev fløjtet af, at spillerne og truppen slet ikke kom ud til publikum og sagde tak for støtten efter kampen.

Han beklager på sine egne og holdets vegne, at dette ikke skete.

Han skriver også på væggen, at han uden for stadion mødte nogle af de medlevende fans, som han personligt roste – og lovede at de ville komme til at juble mere næste weekend, hvor når B1908 kommer på besøg, her i Svendborg.

Dette synes vi alle sammen lyder rigtig lækkert.

Flere fans sagde også allerede på vejen ud af stadion, at de ser frem til kampen næste weekend. B1908 ligger fortsat som bundprop i tabellen, seks points efter os.

Så, hvis publikum igen næste lørdag sætter gang i den store stemning, fornemmer vi på Anders, at han vil sørge for at hive hele holdet med ud til publikum og takke for støtten der kommer fra tribunen, efter kampen. Vi fornemmer også på Anders at han og holdet tager alle 3 points med.

Anders til Diablo

Efter dagens dumme nederlag til Odder blev Anders også fanget af Radio Diablo. Du kan høre interviewet her.

 

 

Næste kamp

5-runde-web

FC Svendborg – B1908
5.runde
Lørdag d. 9. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge