Sportsdirektørens oplæg: FC Svendborg – Middelfart

Spchef-opkt-18

VELKOMMEN til kamp 2.påskedag

Når disse linjer skrives daler sneen smukt over det Sydfynske. Ganske hyggeligt måske, men ikke særlig rart når kalenderen skriver 1. april og der står et hektisk påskeprogram for døren.

Sandheden er at med den forfatning som Høje Bøge viste sig at være i på 1. spilledag, er det desværre mere end tvivlsom at dagens kamp spilles på byens dejlige stadion. Det kan derfor være at vi i dag for første gang i historien afvikler en hjemmekamp på Hellegårdsvejs kunstgræs.

Kampen mod Sydvest var en tung oplevelse. Vi spillede faktisk en fin 1. halvleg men efter pausen kom vi slet ikke ud. Forvirringen omkring Christian Bannis skade udløste måske Sydvest første mål men det ændrer ikke ved at vi så modløse ud i 2. halvleg.

Jeg ved godt at banen var noget skidt men det er altså ens for begge parter. Sydvest var på dagen bare bedre til at tilpasse sig den virkelighed som de befandt sig i. Det evnede vi desværre ikke.

Heldigvis kommer påsken hurtigt og dermed muligheden for at revanchere sig. Det er vigtigt at holde fokus på at vi har en stærk trup med dygtige spillere over hele linjen. Et enkelt udsving kan ikke nedbryde det faktum. Jeg ser en homogen trup med masser af humør og det kan og skal bringe os videre.

Resultatet af Kolding kampen kendes ikke når disse linjer skrives, men uanset udfaldet af den kamp er det i dag igen en duel mod et af de hold vi gerne skal holde under os.

Middelfart kom godt fra land med en sejr mod netop Kolding i deres premiere og har dermed fået den helt rigtige start på deres projekt overlevelse. Et projekt vi naturligvis gerne vil stikke en midlertidig kæp i hjulet på i dag.

De fynske lokalopgør er altid spændende og intense og sådan bliver det med sikkerhed også i dag.

Med disse ord vil jeg byde dagens dommer trio, publikum samt vores modstander fra Middelfart velkommen her på Fynske Bank Arena – Høje Bøge.

God KAMP

Sportschef

René Sundstrøm

 

NÆSTE KAMP MOD JAMMERBUGT FC  SØNDAG D. 26. APRIL KL. 13.00 PÅ FYNSKE BANK ARENA – HØJE BØGE.