SPORTSCHEFENS OPTAKT TIL 5.RUNDE: FCS – Fredensborg

5-optakt-hjort

Anders Hjort byder velkommen til påskefodbold på Høje Bøge

Vi er kommet i menneskehænder. Og så alligevel er vi jo mere end med, hvis vi ser bort fra de sidste 70 min i vores åbningskamp imod VSK Aarhus. Vi er nemlig ved at opbygge karakteristika og DNA. Vores orangeklædte hold gennemsyres af arbejdsomhed og ærgerrighed ift. at ville præsentere points på kontoen. Det er tydeligt for alle, der roser holdets drivkræft. Man fornemmer øjebliklig læring og progression kamp for kamp. Modet er ikke punkteret – tværtimod. Skærtorsdag gælder det Fredensborg!

 

Fredensborg kommer på besøg

Vi er værter på ny. Vi huser nemlig et opgør mod Fredensborg. Fredensborg kommer til Fyn med en enkelt sejr i bagagen efter en 1-0 sejr over Vejgaard og nederlag til henholdsvis Odder og VSK Aarhus. Fredensborg står noteret for 8 fuldtræffere, ligesom vores egne orangeklædte gør. Det tyder på en målfattig kamp, men ikke desto mindre er jeg sikker på, vi får en intens fodboldkamp at se.

Med forventningerne om en tæt og nervepirrende kamp ønskes med- og modspillere, vores sponsorer samt fynske og sjællandske fans en oplevelsesrig eftermiddag på Høje Bøge – Fynske Bank Arena. FC Svendborgs sportschef, Anders Hjort.