SPORTSCHEFENS OPTAKT TIL 3.RUNDE: FCS – FREM

3-optakt-hjort

Anders Hjort før lørdagens kamp mod topholdet FREM

Nu går den ikke længere. Vejrguderne kan ikke holde vores orangeklædte væk fra Høje Bøge mere. Det er tid til en duel om turneringspoints i vores idylliske rammer, som for nogle af vores spillere er en meget velkendt hjemmebane og for en del andre et forholdsvis fremmed sted. Derudover ligger der selvfølgelig et motiverende element i at drille rækkens førerhold! Vi håber, at denne lørdag eftermiddag byder på stor lokal opbakning, da vi hører rygter om at Frem indstiller et par fanbusser til kampen.

Tilbagekig

I sidste uge var vi et smut til Jammerbugten, der har et naturligt ry for at være af vanskelig karakter grundet busturens endeløse kørsel mod nord og de ofte storsatsende, lokale erhvervsfolk, som støtter op om et divisionsprojekt. Nu i en mere stejl periode med et mindre spillemæssigt dyk ift. tidligere armbevægelser i toppen af 2. division. Ikke desto mindre skulle vores orangeklædte stå distancen på udebane modsat sæsonstartens pirrende hjemmekamp mod VSK Aarhus, der for mange blev en skuffelse trods de høje odds imod vores divisionsprojekt.

 

Se kampen live

Her kan du både se kampen mod FREM direkte – og efterfølgende

 

Hvordan skulle trænerteamets tilgang være til en ny svær opgave? Havde vores mentale lidt et knæk? I hvert fald stod kæderne mere sammentømret, hvilket betød, at vores centrale midtbanespillere ikke jævnligt skulle hive i nødbremsen, som det syntes at være tilfældet mod VSK Aarhus. Vi skulle hæftes noget stærkere sammen og lukke noget mere af bagude, hvilket lykkedes til fulde. Desuden måtte der forventes mere knofedt på standarder, som Jesper Jensen udtrykte det over for sine spillere efter kampen mod VSK Aarhus.

Om det var såkaldte lærepenge, der allerede var vekslet og tikket ind på erfarings- og erkendelseskontoen, vides ikke med sikkerhed. Dog må det nøgternt vurderes, at vi lignede et divisionshold på Jetsmark Stadion, og det mærkede spillerne jo naturligvis også, hvilket giver fornyet ballast til de kommende svære kampe. Ganske retfærdigt endte kampen med et remis, hvilket var yderst belejligt for vores førnævnte ballast og selvtillid. Vi kunne vise over for os selv og omverdenen, at vi ikke skal afskrives, hvis vi formår at have et kløgtigt udgangspunkt og er villige til at slå os i nærkampene. Divisionsfodbold gør ondt!

Frem kommer på besøg

Det er blevet tid til et opgør mod Frem, som kommer på besøg. Et mandskab, som i nyere tid (2015) har forvoldt os mange problemer med to x 4-0 nederlag til følge. Dog er det formodentligt et noget andet Frem-mandskab, der lørdag løber på banen. Mon ikke Frem har konstateret, at spillere fristes af at skifte til oprykningsspil i omegnsklubber ganske få km væk. Det fænomen synes at være tilfældet på Fyn, hvor Marienlyst og Dalum som oprykningsaspiranter skummer fløden i øjeblikket.

Kigger vi på Frem-spillernes gennemsnitshøjde, opdager man også, at vores orangeklædte får en fysisk stor opgave på lørdag. Frem har dog indledningsvis haft ydmyge resultater med to uafgjorte kampe mod henholdsvis Sydvest og VSK Aarhus. Derfor ligner Frem en modstander, vi kan bide skeer med, selvom de p.t. er rækkens duks. Jeg håber, at vores orangeklædte slipper tøjlerne og spiller frigjort som en fremtidig fast del af udtrykket på Høje Bøge.

Med forventningerne om en tæt og nervepirrende kamp ønskes med- og modspillere, vores sponsorer samt fynske og sjællandske fans en oplevelsesrig eftermiddag på Høje Bøge – Fynske Bank Arena. FC Svendborgs sportschef, Anders Hjort.

Lørdagens trup til kampen mod FREM

Mathias Tiggo
Peter Larsen
Tobias Pedersen
Mathias Hansen
Fabrice N’Dong
Lurits Muurholm
Jeppe Marquardsen
Nicolaj Mørck
Theis Andersen
Mads Bertelsen
Aske Isaksen
Jonas Hvilsom
Kenneth Rasmussen
Frederik Humlegaard
Rasmus Skovgaard
Hikmat Noorullah

 

Vi glæder os til Open Air

Billetnet.dk

fcs-openair-17-