SPORTSCHEFENS OPTAKT TIL 15.RUNDE: FCS – Odder

15-hjort-odder

Anders Hjort byder velkommen til liv eller død, på Hellegårdsvej. Årets sidste hjemmekamp

Et vanvittigt pinsegys mod henholdsvis Fredensborg og Holbæk er omsat til 6 points. Det blev samtidigt et ophør med forbandelsen over vores hjemmebanepinsler, der har forvoldt os problemer længe. Med den maksimale pointindsamling for resten af programmet kan vi håbe på overlevelse til det allersidste. Så kun sejr tæller!

Tilbagekig

Holbæk måtte gå fra Hellegaardsvej med ekstremt røde ører, da et modbydeligt overtal af chancer blev forspildt. Heldigvis kendte 2 x Jesper og vores egne spillere deres dispositioner både ved scoringen af indskiftede Fabrice, der på fin facon steg til vejrs og headede bolden i kassen efter centringen fra Mads Berthelsen, men også i selve 3-5-2-satsningen, der på en dag med udtur kunne have gjort rigtigt, rigtigt ondt. I lørdags tilsmilte heldet os, og vores spilleres utrættelige indsats blev belønnet. Men vigtigt er det at pointere, at endnu engang viste vi kvalitet nok til at være med på divisionsplan, og de stående ovationer fra de fremmødte sydfynske publikummer afspejlede også den begejstring og elektricitet, holdet satte i lægterne. Selvom intensiteten udeblev en smule i første halvleg, blev den tifoldigt matchet i anden halvleg. Og toppede med Sigurd Schøndorfs sejrsudløsende mål i overtiden til 2-1!

 

Odder kommer på besøg

Med kniven for struben går vi ind i den næstsidste finale mod Odder, der godt ved, at de skal minimum have et kryds for at hægte os af. Ydermere kan de heller ikke føle sig for sikre med et kryds, da Holbæk på deres succesfulde hjemmebane på lørdag ligeledes vil mase på så længe, der er en teoretisk chance. Odder møder i øvrigt ambitiøse Middelfart i deres sidste kamp, der næppe vil slutte af med en flad indsats efter et forrygende forår.

Med forventningerne om en tæt og nervepirrende kamp ønskes med- og modspillere, vores sponsorer samt fynske og jyske fans en oplevelsesrig eftermiddag på Hellegaardsvej 4. FC Svendborgs sportschef, Anders Hjort.