Sportschefens optakt: Kolding IF – FC Svendbrog

Spchef-opkt-17

Lad os prøve at indhente Kolding

Efter søndagens noget nedslående sæsonpremiere er det nu blevet tid til det hektiske påskeprogram for vores orange spillere.

Allerede torsdag skal vi nemlig i ilden igen. Denne gang er modstanderen Kolding IF som indtager rækkens 7. plads med tre point mere end os.

Kolding kom på samme måde som os, lidt haltende i gang. da de tabe deres udekamp i Middelfart i lørdags med 2-1. I øvrigt samme cifre som os.

For os handler det om at få rejst os hurtigst muligt efter nederlaget til Sydvest. En kamp hvor meget lidt fungerede for os. Banen var bestemt ikke til vores fordel og reelt fodboldspil var ikke en mulighed. Sydvest var mere parat til ”krig” og derfor vandt de også kampen fortjent.

Til kampen i Kolding har vi igen Jesper Mikkelsen til disposition og derudover er der mulighed for debut til  vores nye mand Tais Holm Christensen. Tais forventes at være 100% klar ovenpå den skade som holdt ham ude mod Sydvest.

Christian Bannis som søndag udgik af Sydvest kampen med en øjenskade vurderes i løbet af ugen af vores sundheds stab.

Der er kickoff på Kolding Stadion skærtorsdag kl. 15.00.

OBS: Om samkørsel til Kolding

Du kan tilmelde dig samkørsel til kampen i Kolding, hvor vi har 36 gratis billetter tilbage, til jer der vil være med til at følges derop.
Tilmeld din bil og skriv hvor mange i er i bilen – og/eller hvor mange pladser du har til andre fans.

Afgang fra Svendborg banegård er torsdag d.2.april kl. 12.30.

Koldings fans har inviteret os på værtshuset Larsens, hvor vi vil drikke en øl/vand (vand til chaufførerne) før kampen.

Tilmeld din bil til samkørslen