Sportschefens optakt: FCS – Jammerbugt FC

fcs-jammerbugt-2015-sportschef

Vi skal både være forberedt på at slå os og løbe de ekstra meter. Velkommen til 21. runde!

April lakker mod enden og siden sidste hjemmekamp har vi været i ilden to gange på fremmed græs.

På udebanen i Marienlyst kæmpede vi os til et flot point mod rækkens tophold. Sidste weekend ude mod Odder, der var det dog lidt ærgerligt at måtte nøjes med det ene point.

Set over hele kampen kan resultatet mod Odder måske godt forsvares men vi styrede det meste før pausen, og havde muligheder til meget mere end det ene mål som Jesper ”Gary” Rasmussen på flotteste vis sparkede ind.  Efter pausen forfaldt vi til lange bolde og gik med på deres stil, hvor devisen er slåskamp og hårdt spil. I den disciplin var Odder bedst, men de fik alligevel kun udlignet pga. en blunder fra vores side.

I 21. runde er det så Jammerbugt der gæster Fynske Bank Arena – Høje Bøge. Jammerbugt har vi mødt mange gange de senere år og ofte er der tale om ganske seværdige kampe.

Kampen i dag kan dog godt igen blive en hård fysisk prøvelse, som i Odder. Jammerbugt har nemlig god fysik men kan samtidig spille god bold. Derfor må der forventes en langt sværere prøvelse i dag end tilfældet var i Odder.

Måske en kliche – men spillerne skal være forberedt og villige til at slå sit og villige til at gå de ekstra meter. Villige til at ”dø” med støvlerne på.

Vi har god selvtillid med i bagagen efter en april måned uden nederlag. Desværre lidt mange uafgjorte men faktum er at vi er ubesejret de seneste fire kampe.

Jammerbugt kommer til Fyn med et lidt overraskende 1-3 nederlag til Middelfart i rygsækken men holdet er med i sub-toppen og indtager en øjeblikkelig 4. plads med god afstand til de ”grimme” pladser.

Med disse ord vil jeg byde dagens dommer trio, publikum samt vores modstander fra Jammerbugt velkommen her på Fynske Bank Arena.

God KAMP

INFO:

FC Svendborg – Jammerbugt FC
Søndag d. 29. april

Portene åbner 11.45 med Happy Fan Hour
Kickoff: 13.00