Sportschefens optakt: FC Svensborg vs Fremad Amager

fcs-fremadamager

Sidste uge slog vi Dalum 0-4. Denne uge er det rækkens nummer to vi kan overhale, ved at slå dem.

Endelig kan man fristes til at sige – endelig SEJR igen. Sidste weekend fik vi lov at smage sejrens sødme for første gang i den nye sæson. I sæsonens femte forsøg kom forløsningen i Dalum, hvor vi efter en stabil og effektiv indsats fik hevet en sikker og velfortjent 4-0 sejr med hjem til Sydfyn. En kamp der viste at vi på trods af en skadeplaget trup kommer langt med god taktisk forberedelse. Flot arbejde af både trænerteam og spillere.

Lørdagens kampsponsor: SPORTEN

Resultaterne i denne række er ikke til at forudse har det vist sig. Alle slår alle og alt er fortsat åbent, tæt og spændende.

Lørdag kommer Fremad Amager – en rigtig traditionsklub – på besøg. Det dufter lidt af de gode gamle dage, hvor Svendborg havde mange gode kampe i landets næstbedste række mod netop Fremad Amager.

Dagens udgave af Fremad Amager ser atter ambitiøs og stærk ud. En klub som gerne vil tilbage i de højere rækker og en klub som udefra set har setuppet til det.

Klubben virker økonomisk godt rustet og der er prominente navne både inden- og udenfor linjerne. På banen bliver der i dag et dejligt gensyn med vores ”egen” tidligere 1. holdsspiller Christian Holst, som efter en flot karriere nu er ”droslet” lidt ned hos Fremad A. Dog ikke mere end at han stadig er at finde på det Færøske landshold, hvor han i sidste weekend var med i kampene mod Nordirland og Finland.

Sportschef er Brøndby legenden Ole Bjur og på træner stolen finder vi biograf-, danse- og alt muligt andet aktuelle John ”Faxe” Jensen. Den danske Europamester fra 1992 har med sit hold fået en fornuftig start på den nye tilværelse i KanalSport divisionen. Et enkelt nederlag i premieren mod Frem og derefter to sejre og to uafgjorte er høstet indtil videre. Dermed er amagerkanerne placeret på en aktuel 2. plads i rækken.

Derfor er det også en svær kamp, men intet er umuligt. Vores hidtidige kampe har vist at vi kan spille op med alle hold i pulje 2. Vi har tro på egne evner – og er igen forberedte og går naturligvis efter endnu en sejr.

Med disse ord vil jeg byde kampens dommertrio, publikum samt vores modstander fra Amager velkommen her på Fynske Bank Arena – Høje Bøge.

God KAMP

Sportschef René Sundstrøm

6.runde i KanalSport Divisionen:

FC Svendborg – Fremad Amager

Lørdagens kampsponsor: SPORTEN

Lørdag d.12. september
Kickoff: 15.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 14.oo
Som altid åbner portene en time før kickoff med drikkevarer til halv pris

 

Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen!