Sportschefens optakt: FC Svendborg vs Silkeborg IF

1

Velkommen til 2.runde i DBU Pokalen, tirsdag d.1. september

FC Svendborg – Silkeborg

Kampsponsor er Fynske Bank

Dag: Tirsdag d.01. september
Kickoff: 17.15
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 16.15
Som altid åbner portene en time før kickoff med drikkevarer til halv pris

Priser: Se nederst i denne artikkel

Vi er nået til 2. runde i DBU POKALEN hvor vi nu har fornøjelsen af at se Silkeborg fra landets næstbedste række Bet25 Ligaen.

Efter vores kamp lørdag hvor vi i overtiden fik udlignet Marienlysts 1-0 føring venter der i dag en helt anden styrkeprøve mod en langt skarpere modstander. Vi kommer dog med en god oplevelse i kroppen for godt nok var spillet ikke fantastisk i lørdags, men moralen var i særklasse, da vi med 10 mand fik hentet den ene pind til sidst. Den vilje skal vi bringe med os på banen mod Silkeborg og tilgangen til kampen vil fortsat være den samme som altid. Nemlig at holde fast i det spilkoncept som vi normalt kører efter i Kanalsport Divisionen.

Vi har før ”drillet” større modstandere og det vil vi naturligvis forsøge at gøre igen.

Silkeborg er som bekendt nedrykker fra Superligaen, og er i denne sæson startet lidt jævnt. Det betyder at holdet efter de første 6 runder indtager en 8. plads i Bet25 Ligaen. Der er dog der ikke mange point op til de tre øverste pladser som vil betyde et comeback til Superligaen. En tilbagevenden som må være sæsonens helt store mål for jyderne.

Silkeborg har et hav af kendte fodboldnavne i truppen og på trods af nedrykningen er det lykkes at fastholde en meget stærk spillertrup. Mange kunne nævnes men Nicolaj Agger, Frank Hansen, Dennis Flinta og Thorbjørn Holst Rasmussen er nok kendt af de fleste fodbold interesserede.

Træner for holdet er den meget erfarne og fra Tanzania (landstræner) hjemvendte Kim Poulsen, som tiltrådte i Silkeborg 1.1.2015.

Med disse ord vil jeg byde dagens dommer trio, publikum samt vores modstander fra Silkeborg velkommen her på Fynske Bank Arena – Høje Bøge.

God KAMP

Sportschef, René Sundstrøm

 

 

Hvad koster det at se FC Svendborg vs Silkeborg?

Ved indgangen kan du købe et sæsonkort til 150 kroner. Med dette kommer du ind og ser pokalkampen mod Silkeborg IF og resten af vores 5 hjemmekampe i KanalSport Divisionen dette efterår.

Sæsonkortet koster kun 100 kroner for pensionister.

Er du studerende har vi 1.000 gratis sæsonkort til dig og dine venner, hvis i fremviser jeres studiekort ved indgangen.

Børn under 10 år er altid gratis.

 

Vil du kun se FC Svendborg – Silkeborg:

At overvære den enkelte kamp er også gratis for børn under 10 år.
Billetterne koster 50 kr eller 25 kr for pensionister.