Sportschefens optakt: FC Svendborg vs Næsby

fc-s-naesbyyy

Endelig et fynsk opgør i KANALSPORT DIVISIONEN

Efter nogle mildest talt sløje resultater og en målscore på 1-11 de seneste tre kampe, er det nu igen blevet tid til et af sæsonens mange lokal opgør. Det er egentlig ganske rart, for hvor vores statistik mod de københavnske klubber indtil videre har været helt til rotterne så er vi i vores tre hidtidige ”fynske” dyster ubesejret. Det giver os en god tro på at vi lørdag igen kan komme på tavlen når Næsby gæster Høje Bøge.

Lørdagens kampsponsor: Revisionsfirmaet Edelbo

Det omvendte møde i august endte som bekendt 2-2 i en kamp hvor begge hold spillede frisk til og gik efter sejren. Siden hen har begge hold placeret sig i den nedre halvdel af rækken, og der er ingen tvivl om at kampen i dag har meget stor vigtighed for begge klubber.

Vores seneste tre kampe er som nævnt tabt med en målscore på 1-11. Mod Fremad Amager var vi ikke til stede men i de to kampe mod B93 burde vi have scoret nogle point. Den berømte kliche med manglende skarphed i begge felter kom dog til sin ret i de kampe. Næsby er havnet i samme situation og kommer ligeledes med tre nederlag i bagagen.

De blå fra Stærehusvej har vi mødt mange gange de seneste år. Det er altid spændende opgør med masser af nerve og intensitet. Begge parter har stort kendskab til modstanderens styrker og svagheder, og det vil derfor nok mere være dagsformen, viljen og paratheden frem for noget taktisk, der afgør tingene i dag.

For vores vedkommende er kravet helt enkelt. Vi skal vise os selv, hinanden og vores omgivelser at vi er parate til at ”DØ” med støvlerne på. Viljen skal stråle ud af hver enkelt spiller og vi skal efter kampen kunne kigge hinanden i øjnene og sige – ”vi gjorde ALT hvad vi kunne i dag”. Kan vi gøre det – så har vi taget et skridt fremad – uanset kampens resultat.

Med disse ord byder jeg velkommen til dommertrio, publikum samt vores modstander fra Næsby på Fynske Bank Arena – Høje Bøge.

God KAMP

Sportschef René Sundstrøm

9.runde i KanalSport Divisionen:

FC Svendborg – Næsby

Lørdagens kampsponsor: Revisionsfirmaet Edelbo

Lørdag d.03. oktober
Kickoff: 15.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 14.oo
Som altid åbner portene en time før kickoff med drikkevarer til halv pris

 

Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen!