Sportschefens optakt: FC Svendborg vs Marienlyst

film-fcs-marienlyst

Det bliver 90 minutters fight for alle 3 point

Glæd dig til lørdagens kamp i KANALSPORT DIVISIONEN.

Efter de tre første kampe i den nye række er vi ved at få målt styrken på de forskellige hold. Rækken syner utrolig lige og alt er stadig helt åbent.

Vores egn start har på trods af nederlaget i Frem været godkendt. Kampene mod Næsby og Nykøbing var meget lovende og vi har i de kampe lignet et hold som var på rette vej.

 

4.runde i KanalSport Divisionen
FC Svendborg – Marienlyst

Lørdag d.29. august
Kickoff: 15.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 14.00

Lørdagens kampsponsor er Fynske Bank

 

Det er vi stadig og det er vigtigt IKKE at fokusere for meget på Frem kampen. En kamp som udviklede sig uheldigt set med vores øjne. Vi havde chancen for at komme i front og i stedet udnytter Frem kynisk den situation hvor Tobias Pedersen udgår med en skadet hånd. Bum bum og nede med 2-0 i den stegende hede i Valby. Derfra var det op af bakke.

Dagens modstander er vores lokale rivaler fra Marienlyst som har et enkelt point mere på kontoen end os. Nok lidt skuffende for holdet fra Windelsvej, som sidste sæson var så tæt på oprykning til 1. division. Efter den overbevisende sejr over Dalum i premieren er det dog blevet til to nederlag på stribe for Odenseklubben til hhv. B93 og Nykøbing FC. Det er ikke hverdagskost på de kanter og vi skal derfor forvente et top tændt og motiveret Marienlystmandskab, som lørdag vil gøre alt for at komme tilbage på sporet.

På trods af en del udskiftninger på begge hold i sommerens løb, er kendskabet til hinanden særdeles godt efter mange intense møder de foregående år. Det bliver derfor spændende at se hvem der har lagt den rigtige strategi og taktik til dagens møde. Et er sikkert – disse 90 minutter bliver med garanti et intenst opgør.

Med disse ord byder jeg dommer trio, publikum samt vores modstander fra Marienlyst velkommen til Fynske Bank Arena – Høje Bøge.

Lørdagens kampsponsor er Fynske Bank

God KAMP

Sportschef: René Sundstrøm

 

 

Video

 

 

Vores næste kampe

film-fcs-sif

2.runde i DBU Pokalen
FC Svendborg – Silkeborg

Tirsdag d.01. september
Kickoff: 17.15
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

 

 

film-fcs-dalum

5.runde i KanalSport Divisionen:
Dalum – FC Svendborg

Lørdag d.05. september
Kickoff: 14.00
Sted: Dalum Stadion