Sportschefens optakt: FC Svendborg vs FREM

FCS-FREM-FBA-HB

Københavnere kommer til Høje Bøge

Efteråret har for alvor fået tag i Danmark og de kolde, mørke dage og aftener er så småt blevet hverdagskost.

Fodbolden er også tæt på at gå i vinter hi og der resterer således kun fire kampe i denne halvsæson. En halvsæson hvor den nye struktur har fået sin debut. En evaluering af den nye struktur vil jeg vente med, men med den nuværende stilling i rækken, er det vist logik for burhøns at dagens kamp SKAL vindes hvis vi blot skal have den mindste mulighed for at snige os i top 4. Teoretisk er muligheden der stadig, men realistisk set ser det ud til at rækken er knækket nu og top 4 synes at være på plads.

Lørdagens kampsponsor: SmartMonkey

Desværre formåede vi ikke selv at skabe den ekstra spænding i rækken, da vi i søndags gæstede Nykøbing FC. I en høj intens kamp med masser af nerve og ganske flot spil endte vi (noget bittert) med at tabe 1-0 på et ultra tyndt straffespark som vist kun dommeren observerede.

Dommeren kunne vi godt give skylden for flere ting i den kamp, men han kan altså IKKE sparke kuglen i kassen for os. Den del må vi selv klare og vi havde igen i søndags rigtig gode muligheder kampen igennem. Men ind ville bolden altså ikke.

Kampen i Nykøbing blev desværre ekstra dyr for os da Kasper ”Joey” Johansen i et solo uheld faldt til jorden og måtte bæres fra banen. De dystre udsigter siger en korsbåndsskade, men det kan ikke fastslås med sikkerhed endnu. Herfra skal lyde den dybeste medfølelse til Kasper samt en garanti for at vi vil støtte dig hele vejen tilbage på banen igen.

Lørdagens modstander er hæderskronede Frem Boldklub fra Valby. En klub med en masse traditioner som har taget hele vejen fra den bedste række over tvangsnedrykning til DS og nu tilbage på rette spor. Frem ligger aktuelt helt i toppen af pulje 2 og har dermed næsten med sikkerhed spillet sig ind i forårets oprykningsspil.

Den modsatte kamp i Valby tabte vi med 4-0 på en varm dag, hvor der nærmest skete en kollektiv nedsmeltning. Det skal vi ud og revanchere nu, og selv om vi måske er langt væk fra top 4, så vil vi gå benhårdt efter sejren og revanchen.

De seneste par kampe har for alvor vist at vi er på rette vej. Der er kommet mere struktur over tingene, spillet flyder bedre og spillerne har virkelig arbejdet hårdt og givet alt.

Vi skal gøre alt for at fortsætte med den indstilling fremover. Gør vi det, så ligger der mange flere point og venter de kommende uger. Forhåbentlig også lørdag mod rækkens duks.

Med disse ord vil jeg byde dommertrio, publikum samt vores modstander fra Frem velkommen her på Fynske Bank Arena – Høje Bøge.

God KAMP

Sportschef René Sundstrøm

FCS-FREM-FBA-HB

11.runde i KanalSport Divisionen:

FC Svendborg – FREM

Lørdagens kampsponsor: SmartMonkey

Lørdag d.17. oktober
Kickoff: 15.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 14.00
Som altid åbner portene en time før kickoff med drikkevarer til halv pris.