Sportschefens optakt: FC Svendborg vs Dalum

fcs-dalum-2015

Jeg venter mig en herrefight

Årets sidste hjemmekamp – og hvilken én at slutte af med. Efter et par kampe uden den store betydning, er der lørdag lagt op til en rigtig herrefight, når vores odenseanske naboer fra Dalum kommer på besøg.

Den nye struktur har maget det således at de fire nederste i hver af de tre puljer spiller om kvalifikation til 2. division i foråret. De fire øverste spiller om kvalifikation til 1. division.

Kampsponsor: SEF

Som de fleste sikkert ved er vi aktuelt sidst i pulje 2 og dermed allerede dømt til, i foråret at spille om IKKE at rykke ud af Kanalsport divisionen. Det samme er Dalum og dermed er dagens kamp meget vigtig for begge hold, al den stund at vi tager pointene fra dagens kamp med over i forårets slutspil.

Vi har hidtil i sæsonen været gode mod de fynske hold mens vi har leveret rigtig skidt mod de københavnske. Endelig har vi haft to tætte dyster mod Nykøbing fra Falster. Så alt i alt en noget blandet pose bolcher.

På trods af vores bundplacering, vil en sejr i dag betyde, at vi tager 10 værdifulde point med over i slutspillet. Det er vel næsten det maksimalt mulige når det tages i betragtning, at vores samlede point høst i det tilfælde vil være 12 point (inden sidste kamp mod Fremad Amager).

Lørdagens modstander Dalum har været et positivt bekendtskab i rækken. Holdet er nyoprykker og har vist at de har fuld berettigelse i dette selskab. Dalum har inden dagens kamp to point mere end os og er placeret lige over på plads 7. At holdet har substans og niveau vidner bl.a. ude sejren for nyligt over Fremad Amager om. Vi skal derfor have stor respekt for dem som en farlig modstander, altid lidt en ukendt størrelse. Lidt ligesom os selv. Rammer de dagen bliver de svære at have med at gøre.

Den modsatte kamp i Dalum vandt vi 4-0 på en dag hvor vi var lynende effektive. Men kampen kunne være gået anderledes, hvis Dalum havde haft lidt mere held i deres afslutninger i kampens indledende fase.

Vi kommer med en rigtig fin præstation i rygsækken. Kampen i Marienlyst var på trods af nederlaget, en positiv oplevelse. Der blev kæmpet om hver en bold, og vi burde ikke have tabt. Jeg lever dog fint med at gemme de små manglende marginaler til denne weekend.

Da det er årets sidste hjemmekamp vil jeg benytte lejligheden til at takke fans, sponsorer samt alle vores frivillige for støtten i 2015. Uden jer er vi intet.

Med disse ord vil jeg byde dommertrio, publikum samt vores modstander fra Dalum velkommen på Fynske Bank Arena – Høje Bøge.

God KAMP

Sportschef René Sundstrøm

13.runde i KanalSport Divisionen:

FC Svendborg – Dalum

Kampsponsor: SEF

Lørdag d.31. oktober
Kickoff: 14.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge

Happy Fan Hour: 13.00
Som altid åbner portene en time før kickoff med drikkevarer til halv pris.

Konkurrence:
Mød op til kampen og vær med i lodtrækningen om 2 stk. EM-playoff-billetter til landskampen mellem Danmark og Sverige i Parken.