Sportschefens optakt: FC Svendborg – Odder

sportschefens-optakt-odder

Anders Hjort byder velkommen til lørdagens hjemmekamp mod Odder, kl. 15.00

Forårssæsonens nedrykningsspil i KanalSport Divisionen har allerede rundet tre afviklede kampe med lidt blandede bolsjer til følge for vores egne orangeklædte.

Et sviende nederlag 2. Påskedag gav sår, som utålmodigt heles, fordi vi det ene øjeblik begejstres af en storstilet fight og holdindsats Skærtorsdag i Skovbakken, for dernæst at være afløst i Kolding af manglende balance på holdet og den kynisme, der så flot gav 3 points i Skovbakken. Kolding lå rent placeringsmæssigt dernede, hvor en sejr ville have givet luft til, at vi ikke behøver at kigge os så meget over skuldrene. Det har nemlig med Holbæks seneste sejr over Skovbakken åbnet den nedre del af tabellen gevaldigt op, som endda har en kamp i baghånden.

 

FC Svendborg – Odder
5.runde
Lørdag d. 2. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge

 

Trænerstaben arbejder aktuelt på større kontinuitet i holdets bundniveau. Ved at spille mere stabilt med klichéen om et højere bundniveau, kan alle omkring og på divisionsholdet finde roen og selvtilliden i de ting, vi gør. Dog ved jeg, at trænerstaben hele tiden finder de positive elementer frem i det, vi udretter på banen, så spillerne altid møder op med fremskudt bryst. Dermed også til dagens kamp.

Det er meget glædeligt, at vi i Svendborg kan se frem til to hjemmebanekampe i streg på græstæppet under de høje bøge, da der i ugens løb er givet grønt lys til at måtte betrædes. En hjemmebane, vi skal gøre til et svært sted at komme for modstandere og til et sted, hvor flere sydfynske fans har lyst til at bruge to timer af deres lørdag eftermiddag!

Dagens modstander

Sammen med vores orangeklædte soldater betrædes grønsværen i dag af Odder, som kommer på besøg. Odder er startet fornuftigt med at indhente 6 points af 9 mulige, hvilket har resulteret i en aktuel fjerdeplads med 14 points. En fysisk betonet modstander, som vi kender, og som jævnligt har forvoldt os mange problemer i vores indbyrdes turneringsopgør. Uanset om det har været på kunstgræs eller almindeligt græs.

Vores statistik i de seneste to hjemmebanekampe mod Odder siger skræmmende 0 point og en målscore på 1-5 med et gennemsnitligt tilskuerantal på 184 besøgende. Når vi møder Odder på udebane, ender kampene med remis, siger historikken. Det giver dermed to Svendborg-points ud af de de seneste tolv mulige i fire indbyrdes turneringsopgør, når modstanderen har heddet Odder.

Disse ord varsler om en stor opgave og et betydeligt motivationsgrundlag før dagens kamp for at pynte på disse statistikker og for at fjerne fokus på overlevelse som et tema i Svendborg.

Med forventningerne om en god kamp ønskes med- og modspillere, vores sponsorer samt fynske og jyske fans en oplevelsesrig eftermiddag på Fynske Bank Arena, Høje Bøge.

FC Svendborgs sportschef, Anders Hjort.

 

Næste kamp

5-runde-web

FC Svendborg – B1908
5.runde
Lørdag d. 9. april
Kickoff: 15.00
Happy Fan Hour: 14.00
Fynske Bank Arena – Høje Bøge