Sportschefens optakt: FC Svendborg vs Næstved

1

Jeg glæder mig til at byde Næstved velkommen onsdag aften kl. 19.00

Efter 2 nederlag i træk fik vi i søndags sat prop i den lille negative stime, da vi i Ringkøbing hentede 0-0 med hjem til Fyn.

Et resultat vi kun kan ærgre os over, hvis vi ser på kampen som helhed. Efter en lige første halvleg sad vi totalt på tingene efter pausen, og med to på stængerne plus andre gode chancer var det naturligvis lidt ‘øv’ at vi ikke tog alle tre points med hjem.

Alligevel var det en positiv oplevelse at se vores energi i samtlige 90 minutter samt igen at holde ”nullet”.

Vi stod godt som det hedder i fodboldsprog, men det var HELE holdet som arbejdede for hinanden. Derfor skal hele holdet også roses for at holde Ringkøbing fra chancer. Samme indstilling skal findes frem mod Næstved, rækkens suveræne tophold.

Næstved nærmer sig med stormskridt den oprykning som de fra start af har sat som målsætning. Under ledelse af Brøndby legenden Mogens Krogh har Næstved haft en suveræn sæson i Vest kredsen. Holdet meldte stålfast ud at de anså Vest kredsen som værende en nemmere vej tilbage i 1. division, end øst, hvor de har lagt et par år.

En udmelding som gav lidt ”jantelovs” reaktioner på Fyn og i det mørke Jylland. Men de ”grønne” havde gjort de rigtige iagttagelser, og det fremtvinger stor respekt at holdet har leveret varen på trods af et relativt stort ydre pres.

Der er ingen tvivl om at Næstved har et setup til at klare sig i 1. division. Klubben er dygtige både sportsligt og organisatorisk og så nyder Næstved stor opbakning fra både sponsorer og publikum.

I dag vil vi dog gerne bidrage til at bringe en smule spænding ind i top striden inden de sidste nervepirrende runder. Vi skal gå til opgaven med stor respekt uden at være angste. Vi kan slå (og tabe til) alle hold i denne række hvis vi rammer dagen. Ingen forventer noget fra os mod Næstved og det er netop i de kampe vi som regel er bedst.

En artig overraskelse vil give os alle et kæmpe boost frem mod de sidste tre og alt afgørende spillerunder.

Med disse ord vil jeg byde kampens dommer trio, publikum samt vores modstander fra Næstved velkommen på Fynske Bank Arena – Høje Bøge.

God KAMP

Sportschef  René Sundstrøm

Kampen:

Fynske Bank Arena – Høje Bøge
FC Svendborg – Næstved
Onsdag d. 3. juni

Happy Fan Hour: 18.00
Kickoff: 19.00