Sportschefens optakt: FC Svendborg vs Kolding B

sunstroem-kolding-b-maj-2015

25.runde kræver en sejr

VELKOMMEN til kamp i 2. division Vest, hvor vi søndag byder velkommen til Kolding Boldklub.

Efter 7 kampe uden nederlag kom vi ned på jorden igen sidste weekend mod Næsby. Den fremrykkede kamp fredag aften sluttede 2-1 til hjemmeholdet. Et resultat vi kun kunne ærgre os gule og grønne over, for den kamp lå til os. Faktisk spillede vi det bedste vi har præsteret længe men desværre var Næsby super effektive og udnyttede vores få fejl med største kynisme.

Dermed blev tabellen ikke mindre tæt. Næsby gik forbi os og vi indtager aktuelt plads nr. 10 – med samme pointtal som Odder, der pt. indtager play off pladsen.

Der resterer 6 kampe og statistikken siger at vi skal nå 40 point. Hvis den statistik holder, mangler vi altså stadig otte point. Det er en løsbar opgave om end den bliver svær. For ALLE hold yder hård modstand og man kan ikke tage nogle som helst point for givet i denne række.

Heller ikke søndagens modstander bliver nogen walk over. Kigger man i tabellen kunne man få den vildfarne tanke at kampen mod Kolding B bliver nem. Men tro mig, det gør den IKKE.

Kolding Boldklub ligger ganske vidst sidst med 13 point og er dermed rykket ned i DS. Men holdet har altså stadig kvaliteter som vi ikke skal glemme – fx god fysik og styrke på dødbolde. Samtidig minder jeg om at den omvendte kamp i Kolding endte 0-0 og at vi i en træningskamp inden sæsonen kun vandt knebent 2-1 på Hellegårdsvej.

At det ikke bliver nemt betyder dog ikke at vi ikke kan vinde. For det kan vi og det skal vi. Motivationen må kunne spores som en mærkbar forskel, og selvom Kolding nu kan spille helt frit skal vores adrenalin kunne pumpe de ekstra procenter ud i lunger og ben. Vi trænger så meget til at få den sejr.

Med disse ord vil jeg byde dagens dommer trio, publikum samt vores modstander fra Kolding velkommen her på Fynske Bank Arena – Høje Bøge.

God KAMP

Sportschef  René Sundstrøm

 

NÆSTE HJEMMEKAMP:

Fynske Bank Arena – Høje Bøge
FC Svendborg – Næstved
Søndag d. 3. juni

Happy Fan Hour: 18.00
Kickoff: 19.00