SPORTSCHEFENS OPTAKT 7.RUNDE: FCS – HIK

6-runde-hjort

Anders Hjort byder velkommen til lørdagsbold på Høje Bøge

Arbejdsindsatsen har længe været så iøjnefaldende, at for folk, som følger vores orangeklædte, føler med den point- og målfattige start på forårssæsonen, som vi har fået. Påsken blev dog vendepunktet! Ufortrødent har spillere og trænerstab arbejdet videre med den overbevisning om, at der nok skulle komme en forløsning. Mål- og pointtørke blev nemlig hen over påskens kampe vekslet til 4 points og hele 4 mål. Og vores iboende gnist og gejst accepterer ikke, at det skal stoppe her.

Tilbagekig

2. påskedag i Vejgaard blev dagen, hvor vores orangeklædte fik hul på bylden med den første sejr i dette forår. Allerede efter 4 minutter fik vi noget at lune os på, da Hvilsom dukkede op fra sin højre kant midt inde i feltet og sikkert kunne mase bolden i kassen efter indlæg fra venstre. En halv time senere er vores lille tornado og dribler F. Humlegaard på spil. Med sine vante, snævre og græshøjde-kildrende driblinger får han kørt en Vejgaard-spiller rundtosset, som må lidt kejtet se sig selv lave en fodfejl på vores ”Humle”. Dette straffespark orkestrerede Hvilsom stensikkert med sin anden scoring til 2-0. Jeg er overbevist om, at det ikke er den sidste straffe-forseelse, vores lille tornado fremskaffer på en modstander i denne sæson. Titlen som den den helt store fanebærer hen over påsken må dog tilskrives Hvilsom og hans 4 scoringer, der for alvor stempler ind med den farlighed, vi ved, han besidder. Vi er mange, der glæder os over holdets udvikling, og forhåbentlig kan vi fortsat bibringe den fornødne energi og fysik i det, vi laver.

 

HIK kommer på besøg

Lidt overraskende synes HIK at være gået helt i stå til forårssæsonens nedrykningsballade. Det er mere end en måned siden, at HIK har indhentet point. Det ene point, som HIK har tilkæmpet sig, blev nemlig fremskaffet via en 1-1’er mod Jammerbugten i forårspremieren den 18. marts. Herefter følger 5 nederlag på stribe. Hvorvidt vi overhovedet kan bruge det til noget, er op til vores trænerteam. Dog ved jeg, at Jesper og Jesper vil søge samme ydmyghed og arbejdsomhed hos vores spillere uanset modstander og historik.

Med forventningerne om en tæt og nervepirrende kamp ønskes med- og modspillere, vores sponsorer samt fynske og sjællandske fans en oplevelsesrig eftermiddag på Høje Bøge – Fynske Bank Arena. FC Svendborgs sportschef, Anders Hjort.

Vi ses lørdag…

HAPPYFANHOUR