Sportchefens optakt: FREM vs FC Svendborg

3-runde-web

Spændende kamp i vente

Lørdag kl. 15.00 venter der igen en spændende opgave for ”de orange” når holdet gæster Valby Irætspark for at møde Frem. KanalSport divisionen er kommet godt fra land og rækken synes meget jævnbyrdig.

Vores egen start er bestemt godkendt med de to uafgjorte i Næsby og hjemme mod Nykøbing i sidste runde. To kampe som godt med lidt held kunne være endt i sejre.

Fundamentet synes at være på plads. Den gode defensiv er i denne sæson krydret med langt mere angrebsivrigt spil. Det har betydet at vi i de to første kampe næsten har til spillet os flere chancer end vi gjorde i hele foråret (overdrivelse = fremmer forståelsen).

Lørdag skal vi fastholde disse  takter og så kommer der forhåbentligt snart hul på mål og sejrsbylden.

Der venter os dog en yderst svær opgave i Valby, hvor rækkens storfavorit tørster efter revanche ovenpå den sløje 2. halvleg de selv leverede hjemme i lørdags, mod Næsby, der på flot hvis kom tilbage fra 0-2 til 2-2. Næsbys sidste timer før kampen var plaget af uheld og panik, med kø på motorvejen og 4 spillere i bussen med roskildesyge, og alligevel var Frem til at tale med.

Udover et tændt hjemmehold skal vores spillere for første gang i møde med det fantastiske Frem publikum, som både er højlydt og talstærkt. Hvilket bliver en anderledes og super fed kulisse for spillerne, som vi også både ønsker og arbejder for at fremelske hjemme på Fynske Bank Arena – Høje Høge.

Husk at kampen vises på Kanalsport.dk kl. 14.55 lørdag.

 

3.runde
FREM – FC Svendborg

Lørdag d.22. august
Kickoff: 15.00
Sted: Valby Idrætspark

Inviter dine venner til Valby Idrætspark på facebook

 

4.runde
FC Svendborg – Marienlyst

Lørdag d. 29. august
Kickoff: 15.00
Dørene åbner 14.00
Sted: Fynske Bank Arena – Høje Bøge