SPILLERAFGANG: Jeppe Marquadsen

7-Jeppe

Jeppe drager på fodboldeventyr i USA

Efter to sæsoner i FC Svendborg, som truppens yngste mand, fik Jeppe Marquardsen sit store gennembrud på 2.divisionsholdet, dette forår.

Jeppe er en utrolig arbejdsom og fokuseret ung mand, der passer sin træning og klør på. Siden han kom fra Tåsinge FB til FC Svendborg, har han som yngste mand sørget for bolde og luft til hele holdet ved hver træning.

Med Julian Johnssons nye øjne på sagen, blev Jeppe fra nytår sat mere og mere på banen. Samtidig blev han også rykket fra forsvaret og op på midtbanen. Her var han i flere runder fast stedfortræder på Anders Staldgaards faste plads, når han var fraværende, hvilket han blandt andet var flere uger i træk, på grund af et rødt kort. Her viste Jeppe for alvor sit værd og deltog i hovedparten af sæsonens kampe og den fantastiske overlevelse i 2.division, lige før sommerferien.

Samtidig, ved siden af fodbolden, blev Jeppe også student i år, så det er altså både på – og uden for banen at Jeppe tager fat. Vi siger ‘godt spottet’ til den skandinaviske scout fra Michigan.

Vi ønsker Jeppe en rigtig god tur til USA – og Jeppe, husk at gå der hen hvor der står  ‘Soccer’ på døren.

 

Hilsen fra Jeppe

Da jeg denne sommer tager ud og udlever nogle af mine mange fodbolddrømme, vil jeg gerne takke ledere, trænere, holdledere, hjælpere, fans og holdkammerater I FC Svendborg for nogle gode år.

Jeg skal på et udenlands eventyr til Michigan i USA. Både for at opleve, men samtidig for at spille fodbold på højt plan.

Jeg har været så heldig at få et sports-scholarship fra et universitet, der i foråret havde en skandinavisk scout der så mig spille. Han syntes åbenbart at en ung svendborgdreng skulle have chancen og spille bold i Guds eget land.

Det er lidt af en drøm der går i opfyldelse og jeg kunne derfor slet ikke takke nej. Jeg glæder mig utroligt meget.

Med mine to sæsoner på 2.divisionsholdet i FC Svendborg har udviklet mig utroligt meget og fået de berømte hår på brystet.

Holdets fantastiske redningen og overlevelse sidste sæson var en kæmpe oplevelse og jeg har stadig armene helt oppe i vejret over den afslutning!

Min aftale i USA lyder foreløbigt bare på 1 år, så mon ikke vi ses på Høje Bøge igen inde alt for længe.

Herfra skal der lyde kæmpe held og lykke til jer fans og gutterne på banen i den kommende sæson. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at det igen bliver helt olympisk at følge en sæson med FC Svendborg.

Mvh
Jeppe