Sidste træningskamp: FCS 2 – 1 Kolding B

13-Jonas-Thorup

Sejr i vores sidste træningskamp, mod Kolding B, fra vores egen række

FOTO: Dagens dobbelte målscorer, Jonas Thorup

Forårets sidste træningskamp blev spillet på Hellegårdsvej i dag, hvor gæsterne fra Kolding Boldklub, desværre, have taget regn, blæst og kulde med herned. Det var et rigtig ærgerligt vejr at spille i, men det var der ikke noget at gøre ved.

Efter at have scoret absolut flest mål i de foregående træningskampe, så var Jonas Hvilsom i dag både så dygtig og smart, at han allerede i første halveg fandt en skarp Jonas Thorup, hele to gang, hvor det blev til mål.

For at få skruet den rette konstellation sammen i truppen, har Julian Johnsson været ud og invitere et par offensive spillere til at prøve og træne med holdet. De fik også begge spilletid i kampen og Andreas Dyhr siger at de lagde ud med lovende takter. Yderligere roser Dyhr sin den unge Mathias Hansen, som på ny er vendt tilbage til FC. Han spillede hele kampen i midterforsvaret, ganske upåklageligt, udtaler Dyhr.

Med de nye spillere i truppen, der skulle have spilletid, gik Kenneth Andersen, Rasmus Andersen og Jonas Hvilsom ud i anden halveg, så de også kunne spare sig til næste søndags vigtige kamp, hjemme på Fynske Bank Arena – Høje Bøge, hvor vi møder FC Sydvest, der monster tæt på os, pointmæssigt.