Sidste arbejdsdag i denne omgang

1b-fcs-afsked

Hatten af for disse fire mænd

Ved 16. runde i Holbæk samlede vi skulder ved skulder Ole Pedersen, Leif Hove, Kurt Hansen og Leif Nielsen. Alle 4 havde de sidste arbejdsdag, for denne gang.

Fra venstre, Ole Pedersen
Gennem en længere periode har Ole Pedersen været tilknytte holdet som angrebstræner, hvilket han også fortsætter med, efter ferien. Men den seneste måned har han også i tæt samarbejde med Kurt været hovedansvarlig for hele holdets træning og forberedelser ved vores 4 sidste kampe. Kravet var en stribe points – og det fik vi!

Hvem ved hvordan eller hvornår vi atter ser Ole P. på Hellegårdsvej, omkring divisionsholdet? Man skal jo aldrig sige aldrig.

I denne svære situation viste Ole sig hvert fald som det perfekte match, sammen med Kurt, på ganske kort tid. Tusind tak for indsatsen Ole og modet til at springer 100% ind i redningen af holdet, da det var kørt helt skævt.

1a-fcs-afsked

Leif Hove Pedersen
Efter 12 år som holdleder for førsteholdet, var turen til Holbæk Leif Hoves sidste, som førstemand. Vi siger tusind tak for den store indsats gennem alle årene, og vi glæder os til at se dig ved vores hjemmekampe, på stadion, fremover.

Tusind tak for indsatsen Leif og tillykke med den sidste sejr i rækken. Det var en fantastisk lykkelig afslutning vi fik på sæsonen. Tak for hjælpen.

 

Kurt Hansen
Som chef for redningsaktionen, de sidste par uger, sammen med Ole, har vi haft Kurt Hansen. En enorm tak skal der lyde for indsatsen og modet til at overtage holdet i den pressede situation vi stod i for ganske få uger siden. Kravet var points og ingen slinger i valsen. Opgaven må siges udført på bedste vis.

Tusind tak for indsatsen Kurt og de målrettede resultater du har været manden i spidsen for.

Selvfølgelig har Kurt stået for divisionsholdet før og har atter vist sit værd som træner, indpisker og autoritet, så gad vide hvilken eller hvilke roller Kurt i fremtiden vil kunne findes i, når bolden ruller.

 

Leif Nielsen
Afskeden med Leif Nielsen som massør på alle udebaneture, er ikke et sidste farvel til Leif. Leif Nielsen er nemlig stadig med omkring det frivillige crew ved vores hjemmekampe, som han har været de sidste 25 år.

Vi siger dermed først og fremmest tak for de mange år og timer du har tilbragt som massør for holdet og de mange lange busture du har været med på. Vi er glade for at holdet til slut, denne sæson fik vendt skuden, og at i fik den flotte sejr med hjem fra Holbæk, på din sidste udebanetur.

Tusind tak for hjælpen Leif, vi ses for fulde omdrejninger, så snart bolden ruller igen, under de sydfynske bøge efter ferien.

 

Fodbold er fællesskab.
Alle er en del af kampen.