Redningsgruppen: “Spillerne bakker op”

1-1

Spillertruppen forærer FC Svendborg over 100.000 kroner

Redningsgruppen holdt igår aftes møde med spillertruppen. Mødet endte ud I, at spillerne enedes om at give afkald på en del af deres løn frem til 31/12 2016 – under forudsætning af, at den samlede redningsplan lykkes.

Dermed har spillerne udvist kæmpe loyalitet overfor deres og vores allesammens klub, og deres bidrag er en vigtig hjælp i det samlede arbejde.

Værd at nævne er det også, at spillerne tidligere har accepteret, at deres løn fra i sommers og indtil nytår først udbetales ultimo året, hvilket i sig selv er en kæmpe loyalitetserklæring fra deres side.

Æresmedlem i FC Svendborg og medlem af redningsgruppen Jens Bertel Rasmussen udtaler:

“At spillerne på den måde også bidrager til at få skibet i havn, er en stor glæde for os og det fortjener de den allerstørste ros for – for det gør, at vi kom et stort skridt tættere på målet. Vi er endnu ikke helt i mål – så derfor tager vi stadig imod bidrag fra sponsorer og samarbejdspartnere med kyshånd.”

Kontakt info til redningsgruppens kontor:
Vil du støtte FC Svendborg i kampen for redde økonomien, kan du kontakte Redningsgruppen på tlf.nr. 70 25 21 15 og tal med Dora Flindt og Anne Elnegaard om dine muligheder for at indgå et favorabelt sponsorat, for dig og din virksomhed, med FC Svendborg.

1-1

Næste kampe

2 Division Pulje 2 / 14.runde

Marienlyst – FC Svendborg
Lørdag d.5. november
Kickoff: 14.00

Sort Orange Samkørsel
Vi vil anbefale afgang i bil fra Svendborg ca. 12.45

Kampsponsor: SmartMonkey
Sted: Marienlyst Centret