Radio interview: Michael Nieslen efter 3-0 mod Næsby.

michael-1

Vi spiller stadig efter 4.pladsen

Michael Nielsen
Interview fra Radio Diablo:

 

Michael taler meget om at vi endelig holder nullet. Han refererer til at vi i flere andre kampe også har spillet nogle flotte sekvenser, men ikke har formået at holdet nullet, som vi gjorde mod Næsby.

Den seneste tid har træningen været ekstra fokuseret på pasningsspil og afslutninger, hvilet sidste weekend tilsyneladende også viste sig at give pote, da Næsby nærmest ikke fik et ben til jorden.

Som Michael siger er det vigtigt for os at vi får point mod de hold som ser ud til at lande omkring os, hvis vi bliver hvor vi er på en 5-8 plads i puljen, men efter sejren over Næsby, så kører vi stadig efter at nå den fjerdeplads, som giver billet til oprykningsspillet.

Derfor glæder vi os også ekstremt til opgøret søndag mod Nykøbing FC, der pt. deler denne fjerdeplads med både Frem og Marienlyst, der ligger på 2. og 4. pladsen. Nykøbing ligger selv nummer 3. Alle tre hold har før 9. runde 15. point hver – og vi møder selv alle tre hold, samt Fremad Amager igen, som indtager 1.pladsen, inden det er afgjort hvem der ligger hvor, når sidste fløjt har lydt efter 14. runde, lørdag d.7.november.

 

10.runde i KanalSport Divisionen:

Nykøbing FC – FC Svendborg

Søndagens kampsponsor: SmartMonkey

Søndag d.11. oktober
Kickoff: 15.00
Sted: Enelco Arena