PRESSEMEDDELSLSE: Tilgang og afgang i sommerferien

1

Truppen er på plads for efteråret

Jesper Christiansen skifter fra FC Fredericia til FC Svendborg

FC Svendborg har hentet Jesper Christiansen til klubben som forstærkning til efterårets spændende gruppekampe i Kanalsport Divisionen.

Jesper Christiansen er en stærk angriber der efter at have spillet de seneste 5 år for FC Fredericia i 1. division nu tørner ud for FC Svendborg i efterårets kampe på en amatøraftale.

 

FC Svendborg – Formand Adam Ringsby-Brandt udtaler:

Vi er rigtig glade for at have kunnet tilknytte Jesper Christiansen til vores forholdsvis unge trup, da han kommer med stor rutine fra 1. division, og han er præcis den type spiller, som vi har manglet for at gøre vores trup komplet til efterårets kampe i en ekstremt sportsligt interessant pulje.

Han er en spiller der med sin store rutine, teknik og styrke kan gavne os i forhold til at øge vores offensive slagstyrke særligt i feltet og som opspilsstation for vores stærke kanter.

 

Mere sommertransfer

Vi har i sommeren sagt farvel til Christoffer Hermansen (Næsby), Christian Bannis (Middelfart) og Jeppe Marquardsen som skal et år til amerikansk collegefodbold.

Vi har til gengæld fundet fuldgode erstatninger i midtbanespilleren Martin Munk, venstrebacken Tobias Pedersen fra Dalum samt offensivspilleren Maad Aziz fra B 1913, der i 2014 blev kåret som den bedste unge spiller i Ajbaniserien.

Samtidig er målmanden Anders Michelsen kommet tilbage til klubben efter et ophold i FC Midtjylland og senest OB’s U19-ligahold.

 

FC Svendborg starter efterårssæsonen fredag den 07. august 2015 i Næsby efterfulgt af pokalkamp mod B 1913 onsdag den 12. august 2015 i Odense.