PRESSEMEDDELELSE: Albani Fonden sender flot donation til SfB og FC Svendborg

albanifond

SfB og FC Svendborg kan med glæde meddele, at Albani Fonden netop har doneret 47.000 kr. til klubben

Foto forreste række fra venstre:
SfB U13 drengene Luka, Carl Oscar, Simon, Johan og Carl Emil

Foto bagerste række fra venstre:
Holdleder U15 Bekir Demirovie, Direktør Albani Fonden Paul Nissen og Bestyrelsesformand FC Svendborg Adam Ringsby-Brandt.

Direktør for Albani Fonden, Paul Nissen, udtaler:

”Det er vigtigt for Albani Fonden, at vi kan medvirke til vækst og trivsel på Fyn, herunder i Svendborg, og hertil hører naturligvis også et blomstrende idrætsliv, i dette tilfælde i SfB og FC Svendborg.

Vi vil gerne støtte op om og påskønne det store arbejde som de frivillige i klubben udfører, såvel i ungdomsafdelingen, som når det gælder divisionsholdet.

Vi i Albani og Albani Fonden ser frem til fortsat godt og konstruktivt samarbejde med klubben, og med håbet om, at Albani Fondens donation vil give god mening og være med til at gøre en forskel”, siger Paul Nissen.

 

FC Svendborgs bestyrelsesformand Adam Ringsby-Brandt, siger:

”Albani Fondens donation giver rigtig god mening. Vi er meget taknemmelige for den flotte donation, som skal bruges til et nyt ur/resultattavle på kunstgræsbanen, samt til indkøb af fodbolde og trænings overtrækstrøjer til SfB`s ungdomshold.

Albani og Albani Fonden har gennem snart mange år været en stærk og loyal partner for såvel SfB som FC Svendborg, og vi glæder os også til et fortsat godt samarbejde til glæde for begge parter”, slutter Adam Ringsby-Brandt.