POKALRESULTAT: B1913 0 – 3 FC Svendborg

1

Sikker sejr med chancer til mere

Lodtrækningen til DBU Pokalens 2.runde foretages på tirsdag d.18.august.

Det første vi lagde mærket til da vi ankom til B1913’s hyggelige hjemmebane var, at Bakary Bojang stod og talte med nogle gamle fodboldbekendte og holdkammerater, der nu var landet hos 13’erne. Bakary var klædt i civilt og skulle ikke på banen.

Det samme gjaldt vores anden angriber, den nye Jesper Christiansen. Han blev også sparet i denne pokalkamp, hvor modstanderne dagligt spiller i Fynsserien, to rækker under os.

Solen bragede ned over fodboldbanen denne onsdag aften, og gjorde livet hårdt for de 22 mand på banen. Så de orange spillere, der mand for mand var bedre end de blå, rykkede ikke alvorligt igennem, for at skabe en storkamp. Så i lange perioder var det tilnærmelsesvist en enorm kedelig kamp.

En kamp, hvor vi kom foran efter allerede 5 minutter på mål at Maad Aziz, der netop er flyttet fra B1913 og ned til os.

I løbet af kampen havde vi nogle løse chancer og to hårde træffere på stolperne, så det kunne sagtens have blevet til mere.

De to sidste mål vi puttede i kassen var i kampens afsluttende fase, hvor det blev endnu nemmere for os at spille os igennem, da 13’erne efter at have brugt alle deres udskiftninger pådrog sig en ekstra skade. Så de måtte spille med kun 10 mand til sidst.

Målet til 0-2 var velopspillet og direkte helt nede fra vores forsvar. Fra midtbanen blev bolden afleveret fladt frem til den fremadstormende Aziz, der med to lækre detaljer og snævert spil gjorde Jonas Thorup fri, der knaldede kuglen i kassen.

Kort efter og aller sidst i kampen, var det Jonas Hvilsom der hamrede bolden ind til 0-3, fra yderst i feltet.