Søndag kommer Varde IF på besøg.

2

Gratis popcorn, øl og vand mod Varde IF på søndag. Kom på tribunen mellem 12.00 – 12.30.

Hvorfor er der gratis popcorn, øl og vand? Jo, nu skal du høre. På Høje Bøge er en regulær uskik gået hen og blevet tradition.

Vores publikum ankommer oftest først til stadion netop som dommeren fløjter kampene i gang. Dette medfører at der er kø ved entreen, og at tilskuerne ikke får set hele kampen. Dette synes vi er synd og skam. Ved sidste hjemmekamp sad en håndfuld 10 mand spredt på tribunen da kampen gik i gang, og da kampen var slut var vi mere end 350 samlet på stadion.

Ved den sene ankomst kan publikummets opbakning og forventninger heller ikke nå at tænde spillerne  under opvarmningen – og modstanderne får heller ikke frygten for de 90 minutter på vores græs at føle, med en masse hujende mennesker på tribunen.

Derfor spurgte vi Albani om de kunne hjælpe os med at servere lidt at drikke for de første tilskuere på tribunen, i vores forsøg på at få rykket traditionen til at publikum ankommer en hel eller halv time før kampstart.

Albani var meget søde og sagde ‘JA’ til vores forespørgsel og har leveret drikkevarer til søndagens kamp mod Varde IF, svarende til 75 sodavand og 75 fadøl.

I sommerferien har vi gjort en masse tiltag omkring klubben, med henblik på indlevelsen og indblikket i klubben, samt oplevelsen omkring kampene på stadion. Med hjælp fra frivillige er vi gået all in på flere sociale medier og har fået lavet denne nye hjemmeside, så nu alle hjælpe med at dele de orange budskaber og kommentere dem, hvis man vil. På stadion har vi lavet en 24 meter lang orange væg på tribunen, hvor alle må skrive sit navn. Vi har købt mere end 150 sorte-orange flag som man frit kan tage og flage med før og under kampene. Tilmed har vi fået et spændende sortiment i fanboden af orange t-shirts, halstørklæder, plakater, postkort, mm.

Denne sæson har vi også fået lavet sæsonkort for første gang i flere år, og dette sælger vi resten af sæsonen sammen med et halstørklæde, så du som publikum får en masse for dine penge – ud over de mange gode oplevelser på tribunen.

Kamp på Høje Bøge både søndag og tirsdag

Vi håber du selvfølgelig at du allerede nu ser frem til kampen mod Varde IF på søndag – og derfor beder vi dig lige noterer at vi også spiller hjemme, allerede to dage senere, tirsdag d.23.september – hvor Kjellerup kommer på besøg i pokalturneringen. Ved pokalkampen mod Kjellerup kan du komme ind på stadion med dit sæsonkort. Uden sæsonkort koster kampen samme pris som almindelige 2.divisionskampe.

Sidste år da vi gik videre i pokalturneringen kom vi via lodtrækningen til at spille mod OB på Høje Bøge. Så vi håber at hele Sydfyn vil støtte op om holdet igen på tirsdag. Det er nemlig en rigtig vigtig kamp med mulighed for flere spændende gæster og fodboldkampe.

Tirsdag opfordrer vi publikum til at møde op på Høje Bøge lige efter arbejde og skole, da portene åbner kl.15.30. Denne pokalkamp afvikles nemlig allerede 16.30. Søndag er det lige efter formiddagskaffen.

Vi tror fuldt og fast på at et trofast og medlevende publikum på sigt kan flytte en klub op i tabellen. Så vi mener det 100% når vi ønsker at se jer på tribunen og siger – Alle er en del af kampen.