På søndag kommer Næsby til Sydfyn. Alle er en del af kampen.

1

11.45 starter Happy Fan Hour med Sodavand til 10,- og Fadøl til 15,-. Kickoff er kl. 13.00.

Inden kickoff markeres det ved denne kamp, at det lokale pengeinstitut Fynske Bank har valgt at foretage en fondsdonation til klubben. Dette er vi selvfølgelig meget glade for og ser frem til overrækningen søndag. Derfor vil vi i den nærmeste fremtid også benævne stadion Fynske Bank Arena Høje Bøge.

Søndag mod Næsby står der flere penge på spil – men endnu vigtigere 3 point.

Da vi i denne sæson er 4 fynske hold i 2.division vest (FC Svendborg, Næsby, Middelfart og Marienlyst) har Fynske Medier og Albani udlovet pengepræmier inden for disse tre kategorier: Bedste indbyrdes hold. Spilleren der internt scorer flest mål. Højeste interne tilskuertal ved hjemmebane kampe.

Kampen mod Næsby er vores andet opgør i sæsonens udgave af Kampen om Fyn. Vores første kamp i den indbyrdes turnering var mod Marienlyst i 3.runde, hvor vi desværre tabte 0-3 til holdet der i dag har vundet 9 af 12 kampe, og kun har lidt et enkelt nederlag. Ved den kamp havde vi besøg af 392 tilskuere.

3 point er mest værd

Uden tvivl går FC på banen søndag for at hente en sejr mod de blå fra Næsby. Næsby ligger pt. på den grimme side af den høje nedrykningsstreg, som i år hiver hele 6 hold med sig ned i Danmarksserien. Næsby har ikke formået at vinde en fodboldkamp siden d.20.september hvor de slog Bolding BK med voldsomme 6-0.

Den alt afgørende sejr til os, vil søndag give os mere afstand til nedrykningsstregen og endnu større mulighed for at hænge på i den sjove ende af tabellen, hvor alle helst vil ligge. Dette kræver dog selvfølgelig en gentagende og vedvarende pointhøst.

Som Carsten Hemmingsen har udtalt tidligere denne sæson, skal vi være dyre at slå på hjemmebane, og det beviste vi senest onsdag at vi er, da vi spillede 2-3 mod superligaklubben FC Vestsjælland. Et par af Vestsjællands mål kom desværre ved fejl, der automatisk straffes på det niveau, når modstanderne træner dagligt og professionelt i sin klub.

 

Søndag

Vi glæder os til at se vores faste følgere og nye fans på Fynske Bank Arena Høje Bøge søndag.

11.45 – 12.45: Happy Fan Hour, Fadøl 15,- / Sodavand 10,-
13.00 Kickoff: FC Svendborg – Næsby

 

Lørdag d.8.nov: Gratis bustur til Brabrand

Næste weekend, afholder vi igen en bustur til udebanekampen. Det er gratis at hoppe på bussen, og entreen er gratis i Brabrand, så eneste udgift bliver til drikkevarerne i bussen, der kun koster 10 kr.

Opret en profil og bestil din billet ved at klikke her.