På søndag får vi besøg fra Ringkøbing.

1

Når Ringkøbing IF søndag gæster Høje Bøge, bliver det en kamp for begge hold om at gafle den bedste plads i øverste halvdel tabellen. Alle er en del af kampen!

Ringkøbing har med garanti stærke intentioner om at revanchere en sløj indsats fra sidste runde mod Odder, hvor de måtte se sig besejret med 3-1.

Med samme stærke intention om 3 stærke point går FC Svendborg på banen. I søndags led vi vores første nederlag på udebane denne sæson, til formstærke Næstved. Vi viste atter at vi formår at følge med holdene i toppen af rækken, selv på deres eget græs, men vi levner plads i perioder til bedre spil. Denne ekstra plads til bedre spil i 90 minutter kan vi nu passende begynde at udnytte med det samme, så vi søndag på Høje Bøge både overhaler Ringkøbing inden om på grønsværen og i tabellen.

Før weekendens 11. runde har vi fra vores plads som nummer 10 kun 1 point op til 5. pladsen, men også kun 2 point ned midt blandt de 6 hold under nedrykningsstregen. Hver en kamp og hvert et point tæller mere end nogen sinde i årets udgave af 2.division, der jo ekskluderer hele 6 hold næste sommer, så rækken kommer til at ligne Superligaen og 1.division, med kun 12 hold.

FC Svendborg har heldigvis fundet melodien på hjemmebane og det er en rytme som skal bevares for at sikre os en plads i den sjove ende af tabellen. Derfor håber vi på solid opbakning for fuld skrue og en forhåbentlig seværdig forestilling kl. 13.00.

Portene åbner klokken 12.00, hvor spillerne vil begynde at varme op og musikken vil strømme ud af højttalerne. Pølserne vil begynde at syde. Øl og vand vil være klar til udskænkning og de SortOrange flag vil være sat frem på tribunen. Alle er en del af kampen!

Ved søndagens hjemmekamp kan du tilmelde dig næste weekends bustur til Kolding.
Bus/retur inklusiv fodboldbillet og et stk. øl/vand KUN 150kr.

Du kan bestille billet til turen direkte hér