På lørdag skal vi til Middelfart efter 3 point

1

FC Svendborg og Middelfart har i de seneste 4 sæsoner mødt hinanden 6 gange og skal man følge statistikkerne er det helt klart FC Svendborg, der har overtaget i den sammenhæng. Således har de Orange vundet 4 af de 6 kampe og har spillet en enkelt uafgjort.

I det seneste opgør vandt FCS 2-1 ude, på Middelfart Stadion d. 31/5 2014. Efter forårets fight fik vi med Carsten Hemmingsen ved roret kæmpet os fra en 15 plads op helt op som nummer 10, hvor vi endte kun et point efter Middelfart, der blev nummer 9.

Sæsonen i år er hverken startet optimalt for os eller Middelfart.

Middelfart tabte i sæsonpremieren ude til Skovbakken og fik i 2. runde en ordentlig lussing på eget græs af Jammerbugt på hele 0-6. Derfor var det en anelse overraskende, at de i weekendens kamp lykkedes med at hive en sejr med hjem fra Odder.

FC Svendborg lagde opløftende ud med at stjæle point på udebane, med et remis i Jammerbugt. Herefter havde de Orange muligheden for at skyde sæsonen rigtig godt i gang med to hjemmekampe – men begge blev som bekendt tabt. Dette har efterladt vort hold med blot 1 point efter 3 spillede kampe.

Spillerne er glade for publikums opbakning

Under mandagens træning ytrede flere af spillerne forhåbninger om at se rigtig mange af de seneste kampes farverige tilhængere tage med på Middelfart Stadion. Derfor ved vi også at holdet denne uge kigger ind ad og går aftalerne igennem, så det på lørdag bliver Middelfart der må forlade eget græs med nedbøjede hoveder. Alle i truppen er klar over kampens betydning og vigtigheden af at få tilført 3 points til kontoen. Særligt i denne sæson, hvor 2.division barberes ned til 12 hold som Superligaen og 1.division. Dette betyder kort og godt at hele 6 hold må forlade rækken i år.

Opfordring til samkørsel til Middelfart

Samkørsel er smart og hyggeligt. Derfor opfordrer vi de svendborggensere der har interesse i at følge holdet om at hoppe sammen i bilerne og få sig en fodboldsnak og om alt muligt andet, mens bilerne triller ud til sæsonens nærmeste udebaneture.

Afgang fra Høje Bøge klokken 12.00

Turen til Middelfart er på 89 km.

Entre på Middelfart Stadion er gratis.

Værtshuset Tingvalla i Vestergade støtter udflugten med masser af drikkevarer for både børn og voksne.

Meld venligst tilbage på facebook om du ønsker at deltage i samkørslen.