Optakt: Ringkøbing vs FC Svendborg

2

Vi skal have 3 points

Vi har spurgt Julian Johnssons scout og specialtræner, Mark Kammersgaard, og målmand Andreas Dyhr, hvordan de ser 26. spillerunde.

Efter sidste uges overhaling på hjemmebane af Kolding B, har trænerteamet arbejdet målrettet på den taktik, der vil kunne dæmme op for Ringkøbing – og de mentale småting, som kan være med til at spillerne holder nerverne, kæderne og bolden i ro.

På billedet ses Mark Kammersgaar og sportschef René Sundstrøm, efter en af ugens træningsaftner.

Mark Kamersgaard

mark-kammersgaard

“Uanset resultaterne i de andre kampe, så bliver kampen mod Ringkøbing uhyggelig vigtig, for begge hold.

Ringkøbing kan med en sejr tage et afgørende skridt væk fra bunden og FCS skal bruge en sejr for at holde sig inde i kampen, om at undgå en af de pladser der giver enten nedrykning eller play off.

Ringkøbing er ligesom os hårdt ramt for tiden, men jeg er sikker på at de med deres giftige mænd, Mads Overgaard og Lennart Lauridsen i front, også er helt klar i morgen.

Jeg har fulgt lidt med i træningen i denne uge og jeg er fortrøstningsfuld. Det som trænerne havde på taktiktavlen, synes jeg er meget målrettet morgendagens kamp.

For vores vedkommende så er jeg slet ikke i tvivl om at alle på og omkring holdet ved, at det som blev leveret i sidste uge slet ikke var acceptabelt. Jeg ved derfor også at vi alle er bevidste om, hvad der skal til for at tage de 3 point med hjem til Fyn, det er fight, vilje, kløgtighed og dedikation.

Andreas Dyhr

1-Dyhr

“Ringkøbing er et stærkt fodboldhold. De har en utrolig farlig offensiv, hvor de har mange spillere der kan gøre en forskel.

Samtidig har de en af rækkens bedste keepere. Vi har dog flere spillere i truppen, der tidligere har sendt bolden bag ham.

Vi er nået så langt hen i turneringen nu, at vi bliver nødt til at være lidt mere kyniske. Vi kan ikke tillade os, at stille os tilfredse med at spille god fodbold. Vi skal lave resultater nu og have point. Og helst point i flertal.

Det bliver helt åndssvagt tæt hertil sidst, og med vores lille fadæse sidst, mod Kolding bk, er vores gode målscorer pludselig blevet udlignet i forhold til de andre hold omkring os. Derfor er succeskriteriet, at vi får en sejr i Ringkøbing.