OPTAKT: Odder – FC Svendborg

1

Bund mod top

Efter sidste uges misserable pointhøst på hjemmebane, mod både AB Tårnby mandag (1 point) og Kolding IF fredag (0 point), fik vi rigtig spillet bundstriden godt op om begge ører.

Derfor slap snoren til cheftræner Julian Johnssons ansættelse i klubben, med disse resultater og kun 4 runder tilbage, også op.

Helt naturligt blev rorpinden overdraget til vores forhenværende cheftræner gennem 5 år, Kurt Hansen, som dette forår allerede har ageret som en del af trænerteamet, som hjælpetræner.

I fodbold ligger man som man har redt og når man ligger i bunden har man brug for point – som når man vil fastholde sig i toppen.

Derfor bliver det spændende at se hvad truppen kommer hjem med idag, efter 90 minutter mod Odder, som uden tvivl ønskerat beholde deres flotte førsteplads i rækken.

Ret beset kan vi måske ikke forlange noget som helst i denne kamp, med de præstationer vi har leveret dette forår, men der er stadig kun 4 kampe tilbage nu.

Så inden dagens kamp, med Kurt Hansen ved roret som ny cheftræner, holder vi fast i mindet om den sejr det gav os sidst da Kurt stod i spidsen for holdet, på udebane, i 8.runde mod Jammerbugt, hvor vi kom hjem med 3 uventede point efter en sejr på 2-0.

Med dagens kamp i Odder spilles de 3 af vores sidste 4 kampe, på udebane. Dette lyder umiddelbart ikke positivt, men omvendt har vi dette forår allerede nu lavet flere point i vores 5 udekampe, end vi har fået i de 7 hjemmekampe som er afviklet.

 

De sidste 4 runder ser sådan ud:

13.runde:
Odder – FC Svendborg

14.runde:
B.1908 – FC Svendborg

15.runde:
FC Svendborg – Jammerbugt

16.runde:
Holbæk – FC Svendborg