OPTAKT: Holbæk – FC Svendborg

1

En befriende sidste runde

Hold fast hvor bliver det befriende at løbe på banen, nu hvor vi er sikre på overlevelse i 2.division for 9. sæson i træk.

Vi kan ikke engang fortælle eller spå om hvordan det kommer til at føles, ud over helt vildt dejligt.

Sidste sæson kom overlevelsen først i sæsonens sidste kvarter, i Varde, hvor vi 15 minutter før tid fik stukket kniven halvt gennem struben, da de udlignede til 1-1 og vi skulle vinde, hvilket vi også gjorde, med 2 mål det sidste kvarter. Og dette forår har vi uge for uge ventet på at vi ville spille os fri af bunden, da vi hver runde stod med de perfekte kort på hånden, uden held, selvom modstandernes resultater samtidig flaskede sig fint for os.

Men nu er vi der, lørdag mod Holbæk!

Derfor bliver det glædeligt at se De Orange gå på banen som et frigjort hold, efter de seneste 3 kampes præstationer, under ledelse af Kurt Hansen og Ole Pedersen ved roret.

Først spillede vi 0-0 mod Odder, som er rækkens nummer 1. Vi vandt sikkert 4-1 over B1908, på udebane og sidste weekend fandt vi atter vej til målnettet, hele tre gange mod Jammerbugten, i 3-3 kampen, der gav os det sidste point vi manglede.

 

Andreas Dyhr
Mod Holbæk har målmand Andreas Dyhr 200 kamps jubilæum.

Leif Hove Pedersen
Mod Holbæk har Leif Hove har sidste dag som aktiv holdleder.

Leif Nielsen
Mod Holbæk har Leif Nielsen sidste dag som aktiv massør, men fortsætter i sit virke som frivillig omkring vores hjemmekampe, hvor han har været på banen de sidste 25 år.

Kurt Hansen og Ole Pedersen
Med ansættelsen af Michael Schjønberg som cheftræner pr. 1. juli bliver det også bliver Kurt og Oles sidste kamp, efter deres målrettede og hæsblæsende indsats som redningsmænd og indpiskere sæsonens sidste 4 runder.