Optakt: Dalum vs FC Svendborg

fcs-dalum

Med tre point i morgen overhaler vi Dalum

I opstarten har oprykkerne fra Dalum fået 4 point, i vores svære pulje. FC Svendborg ligger selv med 3 point, inden 5.runde. Dermed vil vi med en sejr i morgen rykke forbi de røde drenge fra Dalum.

Lørdagens kampsponsor er SEF

Selvom sidste weekends 1-1 mod Marienlyst, i overtiden, føltes som en lidt heldig sejr må vi denne weekend arbejde endnu hårdere for at få brudt den uafgjorte stime.

Netop kampen sidste uge viser, at holdet faktisk arbejder som vores cheftræner ønsker. Alle drenge kæmper til sidste fløjt. Selv to minutter inde i overtiden, med kun 10 mand på banen, der spilles holdets indhopper og yngste mand fri til scoring. Dette bevidner om høj moral, samarbejde og at vi prøver  og – tror på tingene.

 

Støt holdet i Dalum

Vi tager selvfølgelig de dejlige sort-orange flag med, som vi plejer. Kom forbi, snup et flag og hep på holdet. Det er synd når de ikke kan høre os inde på banen.

I morgen tager vi turen til Dalum, som i bil ca. varer 30 minutter.

Et fornuftigt tog har afgang fra Svendborg Banegård 12.41. Stå af ved Fruens Bøge, Odense, og gå ca. 800 meter til Dalum Stadion.

Kampen starter kl. 14.00

 

Julian Johnsson

Vi ser frem mod en svær kamp på udebane, mod Dalum, i morgen.

Dalum har blandt andet overrasket positivt ved at vinde over Næsby, så vi må være forberedte på en modstander, der kæmper for 3 point med alle midler, ligesom vi selv gør.

I morgen har vi endelig Jesper Mikkelsen tilbage i truppen og ellers så glæder jeg mig til en intens kamp, på Dalums intime og hyggelige stadion.

 

5.runde i KanalSport Divisionen:

Dalum – FC Svendborg

Lørdagens kampsponsor er SEF

Lørdag d.05. september
Kickoff: 14.00
Sted: Dalum Stadion

 

Fodbold er fællesskab. Alle er en del af kampen!